|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας και πάλι παιδιά. Αφού άφησα το πρώτο μου ενυδρείο με τα χρυσόψαρα σε πολύ κατάσταση στο νησί να το φροντίζει ο πατέρας μου, έφτιαξα και εδώ ένα μικρό τώρα 60 λίτρα. Να ναι καλά ο jimfytakis πραγματικά τον ευχαριστώ που μου έδωσε ΚΑΙ ψαράκια, ΚΑΙ φυτά, ΚΑΙ φίλτρο απτο δικό του στρωμένο έτοιμο για να μπολιάσω, ΚΑΙ γενικότερα μου έδωσε όλη την ζωή στο ενυδρείο μου.
Το λοιπόν: μου έδωσε 7 μικρά platty από μια γέννα που είχε, και μια θυληκιά μπουκωμένη και λογικά μέσα στην βδομάδα θα έχουμε τα ευχάριστα γεγονότα ![]() ![]() Έλεγα να βάλω κανέναν πλέκο, όμως όπως με ενημέρωσε γίνονται τεράστιοι και δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει-επιβιώσει εδώ μέσα. Μου πρότεινε γαρίδες από τις κόκκινες είπε που αναπαράγονται και όχι τις διάφανες ![]() ![]() Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω και κάποια στιγμή να καταφέρω να κάνω και γω μια μικρή παρουσίαση καθώς τώρα είμαστε εν εξεταστική και είναι λίγο δύσκολα τα πράματα... ![]() Υ.Γ: Δημήτρη ευχαριστώ και πάλι!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς τι είδος? Και αυτή platy είναι. Τώρα αν ρωτάς κάτι πιο συγκεκριμένο δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, αλλά θα ξέρει ο jim
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επομένως δεν έχουμε platy μπουκωμένη (* αυτός ο όρος χρησιμοποιείτε για mouth breeder) αλλά φουσκωμένη!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι προφανώς έχετε δίκιο έδωσα λάθος ορισμό. Φουσκωμένη έπρεπε να γράψω!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο! | kounavi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-06-07 11:49 |
Νέο Ενυδρείο | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-05-07 08:46 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |