|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον ας κανω και εγω μια παρουσιαση του ριο 400
εχω μονο εξωτερικο φιλτρο το οποιο ειναι το 2217 θερμοκρασια 26 βαθμους οι μετρησεις που εχω ειναι: NH4/NH3 = 0 NO2 = 0 NO3 = 5 KH = 6 GH = 10 PH = 7,5 τα ψαρια που εχω ειναι: 6 μελανοταινιες = 2 πικοκ + 4 μποεσμανι 2 σκαλαρια 2 κις γκουραμι 2 λαμπεο = μπικολορ + αλπινο = εχει σταματησει το κυνηγητο οποτε θελω να μου πειτε 1.τι αλλο απο φυτα κυριως να προσθεσω.δε θελω να ειναι ζουγκλα.. 2.απο ψαρια λογω οτι τα λεμπεο θα σκοτωνουν τα κορυ σκεφτομαι για ενα ζευγαρι πλεκο.ποιο ομως? δε θελω να ειναι κανα τεραστιο ετσι? απο αλλα ψαρια πιστευω οτι ειμαι καλλειμενος.τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε να τοποθετήσεις ψηλά φυτά στην πίσω αριστερή γωνία του ενυδρείου σου ώστε να μην φαίνεται ο εξοπλισμός!!!! Επιπλέον σόρυ που το λέω ,αλλά ειδικά λόγω του μεγέθους του, μου φαίντεται λίγο άδειο από φυτά και διακοσμητικά
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΛΥ ΑΔΕΙΟ το ενυδρειο σου φιλε μου ! βαλε πολλα φυτα και μερικες πετρες ή ξυλα ακομα . Ολο και κατι κλαδεματα μπορεις να παρεις απο τον συλλογο.
Και παιξε λιγο με την διακοσκηση.
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα,
λοιπον προστεθηκαν αλλα 2 φυτα τα synema triflorum και hydrophila polysperma και φυτευτηκαν δεξια-μεση-αριστερα. αλλα μαλλον θα μεταφερω η θα προσθεσω το ceratophyllum demersum στα αριστερα για να καλυψω αμμεσα θερμανση και το λαστιχο απο το οποιο τραβα νερο το 2217. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις να κάνεις μια καλή αρχή τοποθέτησε όλα τα φυτά στην μια πλευρά και οχι σκορπισμένα. Πίσω θα τοποθετήσεις την difformis και την polysperma και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το κερατόφυλλο ισως χρειαστεί κάποια στιγμη να το αφαιρέσεις Δεν ειναι ανάγκη τώρα που ειναι αρχή να καλύψεις τον εξοπλισμό. Σημασία έχει να αποκτήσουν τα φυτά μια συνοχή στο aquascape. Περιμένουμε νέα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα,
μεχρι στιγμης τα εχω αφησει ετσι ετσι ωστε να μεγαλωσουν για να τα κοψω και να γεμισω περισσοτερο το ενυδρειο. καταρχην πως τα κλαδευω? μπορω π.χ να τα ξεριζωσω απο το υποστρωμα και να τα κοψω στη μεση ετσι ωστε να εχω δυο ιδια με τις ριζες τους και να τα φυτεψω παραδιπλα? και κατι αλλο. λογω του οτι 1ον θελω να βαλω και κανα πλεκο θα χρειαστω ενα δευτερο φιλτρο. και 2ον λεω να βαλω και καποιο δυσκολο φυτο π.χ rosefolia pink τι μου προτεινετε να παρω? εγω λεω για ακομα ενα 2217 και να αλλαξω τις δυο υπαρχουσες λαμπες με 2 τ5 αλλα δε γνωριζω σχετικα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
rio 400 | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 25-04-06 13:04 |
νέο ενυδρείο rio 400 | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 5 | 17-03-06 22:54 |
Καί άλλο ενυδρείο? RIO 400 | Makis M | Malawi | 46 | 16-10-04 00:25 |