|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εχω μαζεψει κατι πετρες απο ενα ποταμι και θελω να τισ βαλω στο νεο μου ενυδρειο υπαρχει πιθανοτητα να εχω προβλημα??υπαρχει μια μεθοδολογια ωστε να τισ τεσταρω καπως??
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο που κοιτάς ανάλογα με τα ψάρια που έχεις είναι αν αυτές είναι ασβεστολιθικές, κάτι που ανεβάζει τη σκληρότητα ή όχι.Αυτό το κάνεις ρίχνοντας λίγο ακουαφόρτε ή και ξύδι.Αν αφρίσουν είναι ασβεστολιθικές.Εσύ τι ψάρια έχεις?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
exv cloun ,cory, cardinal tetra kai honey gourami εαν δε αφρισουν ειναι οκ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
το εκανα με ξυδι.........top και ηταν οκ!
αρα τισ βαζω αφοβα... ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Ξυδι TOP απο διαλεχτο σταφυλι?
|
||||
|
||||
![]()
Με το ξυδι δεν δειχνει παντα,ποιο σιγουρο ειναι το ακουαφορτε.
|
|||
|
|||
![]()
οκ παιδια ευχαριστω θα το κοιταξω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 10-10-07 στις 14:29 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΑΣΗ (RACK) 2 ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ 150 ΛΙΤΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΞΙΟΝ | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 18-09-07 21:41 |
Sylvania HQI 150 W | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-06-07 10:53 |
Πόσοι απο εσάς έχουν ΑΣΤΑΚΟΥΣ ή αλλα καρκινοειδή στα ενυδρεία σας? | AQUA PURA | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-03-07 16:08 |
Χωρίς κόντρες, 150 λίτρα ????? | George1961 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 09-02-06 19:59 |