|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν πριν 5 χρονια ειχα φτιαξει το ενυδρειο μου, (βιοτοπος malawi), πραγματικα ενιωσα απεραντη ικανοποιηση γιατι το ειχα φτιαξει ολομοναχος. Τα χρονια περνουσαν, 5 οπως ειπα και αφου ειδα αρκετα ενυδρεια και χορτασε το ματι, τοτε μια καλη μερα, βρεθηκα μπροστα στον παραδεισο!!!!!!!!!!!! Και ειπα μεσα μου: ΑΜΑΝ ΤΙ 'ΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;; (χωρις υπερβολη) μπρστα μου μια λιμνη με koi και με πανεμορφα φυτα και να βλεπεις γυρω γυρω τον κοσμο να χαζευει αυτο το υπεροχο θεαμα. Αυτο ηταν! Εκει που νομιζα οτι το ματι μου ηταν χορτασμενο, τελικα μονο αυτο δεν ηταν και ετσι πηρα την αποφαση να φτιαξω τη δικη μου λιμνη. Ο χωρος υπηρχε οπως επισης και η ορεξη αφου δεν υπηρχε περιπτωση να κανει τη δουλεια εταιρεια. Τελοσπαντων, να μη τα πολυλογω, εχω φτιαξει μονος μου ,μια λιμνη και με την βοηθεια της αγαπητης συζηγου οφιλω να ομολογησω των 8000 λιτρων περιπου. Αυτη τη στιγμη στη λιμνη υπαρχουν μερικα φυτα τα οποια θα πω ποια ειναι οταν θα εχω τελειωσει με τις τελευταιες λεπτομερειες, καθως και για τον εξοπλισμο. Σημερα μπηκαν και οι πρωτοι κατοικοι 10 πανεμορφα goldfish comet τα οποια δειχνουν πολυ χαρουμενα. Θα επανελθω με φωτο και με λεπτομερη παρουσιαση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλουμε φωτό... =)
|
|||
|
|||
![]()
Συντομα χριστοφορε συντομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ατε ρε χωρκανε να δούμε
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα επιτέλους Αndro συγχαριτήρια.. να δούμε και φωτογραφίες σύντομα..
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο για την λίμνη σου!!!
Είμαι κι εγώ στην αναμονή για φωτογραφίες, αλλά και για περισσότερες λεπτομέρειες για την κατασκευή και τον τρόπο που φύτεψες. Μ' ενδιαφέρει πολύ!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
lucy τα φυτα τα αγοραζουμε ετοιμα φυτεμενα σε καλαθακια.Τωρα, επειδη τα περισσοτερα φυτα μπαινουν στα ξεβαθα εχω φτιαξει στις δυο ακρες της λιμνης (9 μετρα ειναι το μηκος της λιμνης) 2 παραλιες η οποιες θα δεχθουν αρκετα φυτα. Προς το παρον επειδη δεν εχω τελειωσει ακομα τη λιμνη, (εχουν μεινει καποιες λεπρομερειες) εχω βαλει λιγα φυτα, στην μια πλευρα της λιμνης και ενα νουφαρο στην μεση οπου ειναι και το πιο βαθυ σημειο της λιμνης. Τελοσπαντων, ας δουμε και καμια φωτο παρολο που δεν ειναι ετοιμη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 22-08-07 στις 19:32 Αιτία: λαθος |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρο ωραία δουλειά αλλά γνωρίζοντας τον καιρό της Λευκωσίας κανε κατι να σκεπαστεί το liner εμένα σε εκείνο ακριβώς το σημείο άρχισε να το κόβει ο ήλιος μέσα σε 2 χρόνια
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο θα το κανω οπωσδηποτε Γιαννη,εχω ακομα δουλεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία..! με τον καιρό θα γίνει τέλεια..!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, πολύ ωραία για αρχή!!!
Μόλις καλυφθεί το νάιλον και μπουν κι άλλα φυτά θα γίνει πανέμορφη, και όταν μεγαλώσουν τα φυτά θα γίνει ... όνειρο!!! Το νερό στον καταράκτη βγαίνει από πέτρα ή μου φαίνεται; Τις κάθετες επιφάνειες πως θα τις καλύψεις; (εκτός από τα φυτά)
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτη ειναι λιμνη,πολυ ομορφη φτιαγμενη με μερακι,επεισης και ο κηπος σου διχνει πολυ περιποιημενος.Μπραβο και καλη συνεχεια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οντως απαιχτη.μπραβο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω alan boy! Η λιμνη λειτουργει κανονικα εδω και μια εβδομαδα, λογικα πρεπει να περιμενω ενα ξεσπασμα αλγης. Για να δουμε αν η Γερμανικη τεχνολογια κανει σωστα τη δουλεια της μεσα απο το φιλτρο της sera TT40+UV system. Παντως μεχρι τωρα ειναι οκ ειναι ομως πολυ νωρις ακομη. Αν ολα πανε καλα συντομα θα κανω λεπτομερη παρουσιαση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!! Είναι πάρα πολύ όμορφη!
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικη η λιμνη σου!!Μολις μπουν και φυτα θα ναι.....υπεροχη!Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πανέμορφη λίμνη.Ζηλεύω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αρεσει και εμενα η λιμνουλα σου.Μερακλιδικη δουλεια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια Ανδρος!!!!Ετσι φανταζομαι καποια στιγμη και γω μια τετοια λιμνουλα.Φοβερο project.
Το μονο που ισως χτυπαει καπως ειναι η αντλια που φαινεται.Βρες μια γωνιτσα να την κρυψεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι το ιδανικοτερο σημειο εκει που μπηκε η αντλια Νικο.Με αυτο τον τροπο περνα ολο το νερο της λιμνης απο την αντλια και επιστρεφει μεσο του φιλτρου ξανα πισω στην λιμνη. Το οτι φαινεται εχεις δικιο, σε εκεινο το σημειο ομως θα μπουν φυτα, που ευχομαι να την κρυψουν καπως. Τελος..... Και δεν θα κουραζομαι καθολου να το γραφω, για ακομη μια φορα σας ευχαριστω ολους!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρολα αυτα ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολυ διαθεση και θα φτιαξεις μια σουπερ γωνιτσα ηρεμιας και χαλαρωσης...Περιμενουμε updates!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα ενα βημα προς το τελος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πανέμορφη έγινε, μέχρι και ο κήπος δείχνει πιο ωραίος τώρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα μια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή!!!! Και τα νούφαρα ... τι χρώμα! Σε 1 χρόνο θα είναι τέλεια!
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειστε.εγω δεν εχω χωρο ,ουτε για να βαλω ενα κουβα για ποδολουτρο.....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματι με εκανες να ζηλεψω....
![]() Υ.γ. Γιατι δεν την γεμιζεις πιο πανω? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |
απλη (σχεδον ηλιθια) ερωτηση για θερμομετρο | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-02-06 19:07 |
Και ο μονομάχος έτοιμος (σχεδον...) | spirosta | Bettas | 12 | 30-08-05 23:50 |