|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ένα echinodorus,από την αναζήτηση που έκανα στο Internet ποιο πολύ μοιάζει με Echinodorus x barthii κατά 95% είναι αυτό, αλλα δεν είμαι σίγουρος, το δικό μου έχει μόνο πράσινα φύλα.Μόνο όταν βγάζει ένα καινούριο φύλο είναι κόκκινο αλλα σε 2-3 μέρες γίνεται καταπράσινο. Πως μπορώ να πολλαπλασιάσω αυτό το φυτό?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα περιμενεις να βγαλει ενα μακρυ μισχο που θα φτασει στην επιφανεια, θα βγαλει ανθος, μετα το ανθος θα γινει μικρο φυτο, θα βγαλει και ριζουλες. Οταν οι ριζες φτασουν σε μεγεθος 3-4 ποντων, μπορεις να το κοψεις απο τον μισχο και να το μεταφυτευσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω αρκετούς μήνες και έγινε μεγάλο, σκοπευω να το κλαδεψω. Δεν μπορεί να πολλαπλασιαστεί με κλάδεμα? πχ αν κόψω τον κορμό στα 2.... η κατι τέτοιο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει η τεχνικη κοβω με ξυραφι ολη τη ριζα καθετα στα δυο, αλλα δεν πιανει παντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν υπάρχει η πιθανότητα να μου χαλάσει και αρχικό φυτό, δεν το ρισκάρω. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
echinodorus | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-05-07 03:26 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
echinodorus ...? | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-07 17:34 |
Echinodorus bleheri | stigma98 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-11-06 14:43 |
Echinodorus Tenellus | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-01-04 01:29 |