|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπα και σε ενα αλλο ποστ , εδω και 1 μηνα (μετα την αλλαγη του ενυδρειου μου και τον θανατο του ΣΑΕ μου απο τη ζεστη) εχω σοβαρο προβλημα με την αλγη.
Οσο ζουσε ο ΣΑΕ μου δεν υπηρχε προβλημα αλλα μετα τον θανατο του αρχησαν ολα. Τα ειδη αλγης που υπαρχουν τωρα στο ενυδρειο ειναι : -πρασσινη σαν χνουδι -πρασσινη μακριτρυχη -καφε -συχνα αργη ενως κυταρου στην επιφαεια του νερου Μετρησεις : ph 7 NH3 NH4 0mg/ml Αλαγες νερου 20 λιτρα / βδομμαδα (θα αλαξουν και θα γινουν 30 λιτρα / 5 μερες) Κατοικοι : 2 Δισκοι , 3 γατοψαρα Φυτα : ανουβιες,λιγα κοκκινα (δε ξερω τι ειναι), φυτα γρηγορης αναπτυξης , δρακαινες κ.α. Θεροκρασια : 28*C Φιλτρο : Pasific 450 l/h Υποστρωμα : sera florentepot , ψιλη αμμος (λευκη) απο πανω : χαλικι , λιγο seashem flourite λιπανση : 5,5 ml απο sera florena / 7 μερες λιτρα : 120 ~100 καθαρα φωτησμος : 30W ταισμα : 3 φορες την ημερα , μικρη ποσοτητα plz βοηθηστε με να την αντιμετωπησω! *θα αγορασω το απογευμα 2 ΣΑΕ για να αρχισει ο ΠΟΛΕΜΟΣ !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω απο τωρα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο ή κεντρο παραγωγης αλγης? | alexinio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-06-07 10:25 |
αφρος στην επιφανεια??εξαφανιση της αλγης | kosmidis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-03-07 20:20 |
Σκευασματα για την καταπολεμηση της αλγης | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-01-07 10:24 |
Προβλημα αλγης | xaris1974 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-02-06 19:23 |
ιχνη αλγης | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-07-04 16:31 |