|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθω να στρωσω ενα 20λ για να βαλω μεσα νεογεννητα γκαπι.Εβαλα αμμωνια την αφησα 2 εβδομαδες, μετρησα, ανεβασμενα νιτρικα. Εκανα αλλαγη 90%. Εδω κ μια εβδομαδα, αλλαζω καθε μερα το νερο, αλλα τα νιτρικα ανεβαινουν. Κανω το υγρο τεστ της τετρα κ μου βγαινει το χρωμα πορτοκαλι προς κοκκινο. τι να κανω?
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεογέννητα που τα έχεις? Γιατί δεν μπόλιαζες το 20λιτρο από το κυρίως ενυδρείο σου να ξεμπερδεύεις? Σε 2 εβδομάδες χωρίς μπόλι δεν νομίζω οτι έστρωσε το ενυδρείο!
Όταν λες πορτοκαλί? Δεν έχει και αριθμητική ένδειξη? Πόσα είναι δηλαδή!?
|
||||
|
||||
![]()
Το πορτοκαλι σημαινει 0.3mg/l...... Τα ψαρακια ειναι ακομα στο διχτυ μεσα στο 200λ. Πρεπει επειγοντως να βγουνε, το ξερω! Δεν μπολιασα το ενυδρειο, επειδη εχω καινουριο εξωτερικο φιλτρο, (1 1/2 μηνα, περιπου, ) προσπαθησα να το ανοιξω κ δεν μπορω.Δεν ανοιγει με τιποτα, ξερεις να με βοηθησεις?
|
||||
|
||||
![]()
Για δώσε όλες τις μετρήσεις σου
ΝΗ3/ΝΗ4 ΝΟ2 και ΝΟ3
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κανει αλλες........... Μονο για ΝΟ2.......
|
||||
|
||||
![]()
και πες ποιο εξωτερικο φιλτρο εχεις να σου πουμε καποια στιγμη πρεπει να το ανοιξεις ετσι και αλλιως,τις οδηγιες τις πεταξες?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το serafil 900. Τις οδηγειες τις εχω. Τι κανω?
|
||||
|
||||
![]()
Ελα!Και γω αυτο εχω!Βγαλτο απτη μπριζα και βαλτο σε ενα αδειο κουβα για να μη κανεις το σπιτι χαλια.Στα πλαινα εχει κατι κοκκινα χερουλακια.Τα τραβας προς τα πανω και ανοιξε!Αν εχεις σφουγγαρι μεσα παρτο και στιψτο μεσα στο ενυδρειο που θες να μπολιασεις μεχρι να γινει καφε απο τη μπιχλα!Μετα βαλε το σφουγγαρι στη θεση του και καπακωσε το προσεκτικα,δλδ να εφαρμοζει τελεια το καπακι και μετα το κουμπωνεις!
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εκανα και δεν μπωρο να το ανοιξω
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε τις οδηγιες θα γραφει σιγουρα...
|
||||
|
||||
![]()
Αποκλειεται!Τραβα τα και τα 2 τα χερουλακια μαζι προς τα πανω.Δεν εχει αλλο τροπο ανοιγματος
|
||||
|
||||
![]()
Το εκανα αλλα δεν ανοιγει ευκολα κ φοβαμαι μην το πιεσω πολυ κ σπασω τα χερουλια...........
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει αλλος τροπος να το ανοιξεις και οταν θα χρειαστει να το καθαρισεις τι θα κανεις;
Αν ειναι να σπασει (που δεν προκειται...) ας σπασει τωρα!!! Κανε την καρδια σου πετρα και ανοιξε το!!! |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη το φιλτρο δεν το αδειασες και περιμενεις να ανοιξει αδειασετο πρωτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καταφερα!!!!!!!!!! Ολα οκ!!!! Δυσκολευτηκα να το ξανακλεισω, αλλα τα καταφερα! Τα εκανα λιγο ''παπαρα'' (παρολη τη λεκανη) αλλα ολα πηγαν οκ. Καθε αρχη κ δυσκολη........ Σας ευχαριστω ολους σας!!!!! Στο επανηδην!!!!!!
Εχω κ σφουγγαρισμα............!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε!!! Αξιος!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια ερωτησουλα | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-04-07 16:22 |
μια ερωτηση | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-11-06 10:21 |
μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 15 | 08-07-06 17:44 |
Μια βοηθεια! | D_S | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 10-11-05 19:25 |