|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα, πριν από λίγο, διάβαζα ιστορία (
![]() Πριν 10 λεπτα περίπου....... "τα αίτια της γαλλικής επανάστασης ήταν κυρίως διανοητικά, οικονομίκα...μπλα μπλα μπλα....." "Χριστόφορε έλα γλήορα να δεις κάτι" φωνάζει η μα μου όταν ήρθε.. Πάω και εγω και τι να δώ.. ένα σκυλάκι άσπρο με καφέ κεφαλή να με κοιτάζει ζαβλακομένο... "Ντα μπου ντουτο..;;" της λέω.. "Είναι ο σκύλος που μένει έξω από το γραφείο μου και το έφερα σπίτι γιατί κάποιος τον εψάτζεψιεν..." Anw για να μην πολυλογώ, είναι το σκυλί που μένει στο γραφειο της και σήμερα, παρατήρησε ότι δεν ήταν καλά..και με τουτο και με κεινο καταλάβε ότι είχε φάει δηλητ'ηριο που κάποιος έβαλε εκει... Η μητέρα μου μόλις το κατάλβε τον πήρε στον κτηνίατρο, του έβαλε ορους και χαλάλι οι 40 λίρες... Τώρα είναι έξω στην αυλή και διαβάζουμε μαζί... Σημειοτέον ότι ο άλλος σκύλλος που έχω και είναι αρσενικός (αυτή είναι θυληκιά) και θέλει να την ********** ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι; | KwstasV | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-05-07 17:16 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |
Που είναι τα αυγά....ΟΕΟ!! | Captain Kirk | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 01-12-05 08:20 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |