|
||||
|
||||
![]()
Αυτη τη στιγμη γεννανε τα αγγελοψαρα μου!!!!! Τελεια η εικονα!!!!! αχ τι κανει η φυση!!!!!Το θυληκο αφηνει τα αυγα κ το αρσενικο περναει κ τα γονιμοποιει. Αντε να δω, θα τα κρατησουν η θα τα φανε παλι;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο...!!
![]() ![]() ![]() ![]() Τι συγκάτοικους έχεις..??
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην τους τα φανε;;;;;;;;Ασε, θα τα φανε μονα τους να παρουν κ προτεϊνες!!!! δεν αφηνουν να πλησιασει κανενα αλλο σε αποσταση 20 εκ.!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα τους τα τρωγαν παντα οι clown παρολο που ειναι σαν πιατακι του καφε με τους clown δεν τα βάζουν η μαλλον προσπαθουν αλλα παντα χανουν.Τωρα εχουν δικη τους γενιστρα 50 λιτ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τα υπολοιπα ψαρια να μην "βαλουν το χερακι τους", αν το νερο σου ειναι βρυσης και εχει τα χαρακτηριστικα αυτου (δεν εχεις co2 για να χαμηλωσεις το ph κλπ.), τα αυγα εχεουν μικρες πιθανοτητες εκκολαψης.
|
||||
|
||||
![]()
για το ph το ξερω το δικομου ειναι 7.......το νερο ειναι απο το δυκτιο
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιεις co2?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν χρησιμοποιω.Σε λιγο καιρο θα βαλω φυτα και θα χρησιμοποιησω.
Τωρα οργανωνομαι κ εγω. Νεος ειμαι.
|
||||
|
||||
![]()
Αυγά έχεις ξαναδεί από ότι κατάλαβα! Ουρίτσες είδες καμιά φορά? Τι σκληρότητες παίζουν στο ενυδρείο σου?
|
||||
|
||||
![]()
Αυγα βλέπω τους τελευταίους 6-7 μήνες περιπου κ μια φορα ειδα κ ουριτσες οταν εβαλα το φυλλο με τα αυγα σε δυχτακι!!!! Αλλα........παπαλα.......αυτο ηταν..... Πρεπει να ειναι σκληρο το νερο. Βαζω κ τυρφη ομως για να μαλακωνει.............Δεν ξερω αν κανω καλα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τωρα τι κανουμε..? | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-03-07 14:46 |
Λάμπα UV οκ και τωρα τι???? | Tzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-10-06 12:47 |
Τελος στρωσιματος τωρα; | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-06 09:15 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |
κ τωρα ξεκιναει η ευθυνη...(φωτογραφιες) | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 19-09-04 01:14 |