|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις απέκτησα το ριο 400 με το εσωτερικό φίλτρο και εξωτερικό 2026 πιστεύετε ότι είμαι καλυμμένος φυσικά θα είναι φυτεμένο έως πυκνοφυτεμένο ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο Rio 400 εγω θά έβαζα 4-5 δίσκους και κάποιο είδος σμηνόψαρων π.χ. cardinals + κάποια corydoras. Με αυτά ως δεδομένα είσαι ΟΚ με τα ΄δύο φίλτρα που αναφέρεις.
Υ.Γ. Η γνώμη μου ειναι να μη το κάνεις πυκοφυτεμένο. Τα βιοτοπικά ενυδρεια αμαζονιου ειναι πιο όμορφα.....Καλή συνέχεα..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το χεις αγορασει προτιμησε το 2028 για αυτα τα λιτρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από 1,5 χρόνο που έχω δίσκους και από
αυτά που αντιμετώπισα σου συνιστώ λίγα φυτά. Οι συνθήκες του δισκοενυδρείου (θερμοκρασία, χαμηλό ΚΗ, ελάχιστα νιτρικά) θα σε αναγκάσουν να έχεις πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση χιλίων και μιας ειδών άλγης. Σε ένα δισκοενυδρείο όμως το πρώτο λόγο πρέπει να έχουν οι δίσκοι. |
|
||||
|
||||
![]()
το εσωτερικο τι δυνατοτητων ειναι ...??? καλη συνεχεια σου προτεινω και εγω δισκους .....
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε φυτά, μια και σου αρέσουν,(αυτά που ταιριάζουν με τους δίσκους) και δες πως θα πάνε. Αν έχεις προβλήματα ελλάτωσέτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστοι δίσκοι; | leonm | Δίσκοι | 24 | 01-04-06 19:51 |
Φίλτρανση σε δισκοενυδρείο | Theokyr | Δίσκοι | 16 | 25-08-05 14:30 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |
SAE και δίσκοι; | tasos | Δίσκοι | 5 | 14-05-03 16:13 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |