|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζομαι τα φώτα σας!!!!
Έχω ανοίξει κατά καιρούς Post εδώ μέσα ρωτώντας διάφορα για να καταλήξω στο τι θα κάνω τελικά με το ενυδρείο που επιτέλους παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα. Το ενυδρείο είναι στα 637 λίτρα. Κάνοντας πολλές συζητήσεις με πολλούς αποφάσισα να το κάνω αλμυρό αντί για γλυκό. Αρχίζω σιγά σιγά να βρίσκω απαντήσεις στα θέματα που χρειάζεται για να ολοκληρώσω το προϋπολογισμό μου και τους γενικότερους προβληματισμούς μου, όμως θέλω ακόμα κάποιες απαντήσεις. Η περιοχή στην οποία ζω, είναι περικυκλωμένη από καθαρές και ωραίες παραλίες και σκεφτόμουν, αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω κομμάτια από βράχους που θα μπορούσα να βρω στη θάλασσα αλλά και ακόμα και άμμο από βυθό. Παράλληλα νερό; Μπορώ; Και αν όχι.. γιατί; Ή έστω τι πρέπει να προσέξω; Σας ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για αλλαγές νερού σε Μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 16 | 29-03-15 13:22 |
Ερωτήσεις για Μεσογειακό ενυδρείο | jimfytakis | Μεσογειακό | 8 | 02-05-07 22:57 |
τι εξοπλισμός για μεσογειακό? | Strahos | Μεσογειακό | 28 | 29-12-06 23:55 |
Τσιπούρες και λαβράκια!! Σκέψεις για Μεσογειακό. | Stavros | Μεσογειακό | 36 | 16-12-06 10:59 |
Μεσογειακό ενυδρείο -help | bakogiannisd | Μεσογειακό | 2 | 19-12-05 11:44 |