|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα προ ολίγου ρίχνω μια ματιά στο ενυδρείο μου και αυτό που βλέπω είναι το goby μου νεκρό να κείτεται κάτω στην άμμο ....
![]() ![]() Δεν ξέρω από τι το έπαθε πάντως δεν φαινόταν άρρωστο...ήταν λίγο άτονο αλλά θεώρησα πως ήταν του χαρακτήρα του ,αφού αυτά τα ψάρια είναι , Μήπως είναι από γερατειά ;; το αγόρασα πέρυσι τον Σεπτέμβριο.... να και η τελευταία του φωτογραφία ...χθες τη τράβηξα ![]() Βέβαια το θέμα είναι μήπως είχε τπτ μολυσματικό και κινδυνεύει το ενυδρείο μου... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος ψαριών!!! | MiziGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 01-05-07 06:59 |
Θάνατος Pleco | dimitrisgiannoulakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 12-03-07 11:15 |
Εξαφάνηση-Θάνατος | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 11-02-07 23:58 |
Αιφνίδιος θάνατος Melanotaenia Parva & Preacox | Apostolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 10 | 01-11-05 19:02 |