|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι παχος ειναι το καλυτερο για αυτες τις διαστασεις?
προσανατωλιζομαι σε 8 χιλιοστα αλλα θα ηθελα τις γνωμες σας. ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Δες το αρχείο
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το προγραμματάκι αλλά έχω μια απορια...
Είτε του πεις ότι θέλεις κόντρες είτε όχι, τα πάχη τζαμιών που υπολογίζει είναι τα ίδια. Ετυχε ή υπολογίζει λάθος? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πιστεύω πως το πρόγραμμα είναι λίγο υπερβολικό σε ότι αφορά τα πάχη
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θέλω να φτιάξω ένα μικρό, 50 Χ 30 πλάτος Χ 25 ύψος και μου δίνει 3 mm τζάμι με ή χωρίς κόντρες. Οπότε με τα 4αρια που ήδη έχω είμαι ΟΚ???
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια επειδη το κομπιουτερ που εχω ειναι για τα μπαζα και δεν εχει προγραμα για να το ανοιξει (και αγγλικα ντεν ξερει) μπορει καποιος να το κανει στο προγραμα και να μου πει τα παχη?
ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλατα στα τζαμια. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-09-07 21:12 |
--τζαμια-τιμεσ-- | Giwrgos23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-04-06 10:15 |
Σχετικά με τα τζαμια | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 04-09-05 18:53 |
ΓΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-12-04 15:31 |
Αλγη στα τζαμια | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-11-04 15:48 |