|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας
απεκτησα πριν λιγες μερες ενυδρειο (μου το χαρισε ενας φιλος)... και εβαλα 2 σαλιγκαρια..ενα αγγελο4αρο...ενα ζευγαρι gubby και ενα ζευγαρι molly..Το ενα το gubby απο την μερα που το αγορασα ειχε φουσκωμενη κοιλια...ειναι εγκυος? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ποσο καιρο περιπου θα γεννηση...θα πρεπει να αγορασω γεννηστρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννάνε καθε 25 περίπου μέρες αυτο και για τα μολλυ που ρώτησες αλλου αν ειναι το ενυδρείο φυτεμένο ασε την φυση
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι φυτεμενο..καμια εισηγηση για το τι θα ηταν καλο να φυτεψω...?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και διαβαζοντας αλλο ποστ σου το αγγελοψαρο η σκαλαρι σαν κυνηγός που ειναι θα τα φαει τα μικρα και μαλιστα σε ενυδρειο χωρις κρυψώνες
|
|
|||
|
|||
![]()
κρυψωνες υπαρχουν αρκετες...μαλλον θα δωσο το αγγελοψαρο..αλλα τι φυτα να βαλω??
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |
πως να σκουρίνω το νερό μου??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 30-08-06 13:59 |
Για πειτε μου ειναι εγκυος! | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 09-11-05 18:18 |
ειναι εγκυος; | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Ζωοτόκα | 17 | 08-03-05 20:57 |
ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ GUPPY ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ Η' ΘΗΛΥΚΑ? | giorgosgianna | Ζωοτόκα | 4 | 03-08-04 14:51 |