|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας,
εσεις που έχετε ενειδρύο του αλμυρου νερου, πέστε μου, είναι δύσκολο ή εύκολο στη συντήρηση του???? ![]() Ποιες είναι οι βασικές γνώσεις που πρέπει να έχει καποιος???(παράμετροι,Α/Ο,κ.τ.λ... ![]() Χ.Χ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο.κ μπορείς να μου πεις μερικά πράγματα για τις ανεμώνες????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο.κ ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ενυδρείο Fishonly έχει τις ίδιες δυσκολίες και απαιτήσεις, με ένα ενυδρείο δίσκων ή με ένα φυτεμένο + κάποιο έξτρα κόστος.
Τα ίδια ισχύουν και για ενυδρείο με ανεμώνη, που όμως θέλει μια έξτρα προσοχή και καλύτερο φωτισμό.
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμ.....
![]() Μπορώ να βάλω μία ανεμωνη μόνη της σε ένα ενειδρύο χωρίς ψάρια και πέτρες??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να διαβασεις λιγο παλιοτερα ποστ και να αποφασισεις τι λεφτα διαθετεις και ποσο διαθεσιμο χωρο εχεις (τι ενυδρειο δηλαδη)
Ενα ενυδρειο μονο με μια ανεμωνη δεν αξιζει ... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα σχετικά μικρό ενειδρύο π.χ 55λ
τι ψάρια θα μπρούσα να βάλω? Είναι απαραιτητη η χρήση α/ο??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1 μικρο ή και κανενα
Ναι |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ τρέχω αρκετούς μήνες ενυδρείο 40 lt με αρκετά "εύκολα" κοράλλια, ένα ζευγάρι amphiprion occelaris, ερημίτες, turbo snails κλπ. Δεν θα έλεγα ότι είναι εύκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Θέλει πολλή προσόχή και πάρα πολύ υπομονή στο πότε θα βάλεις τα ψάρια. Αν θέλεις reef η Α/Ο είναι απαραίτητη. Μπορείς να κάνεις δουλειά με απιονισμένο νερό από Super market, αλλά δεν είναι σίγουρο και είναι και κουραστικό. Τους τρεις πρώτους μήνες με τέτοιο νερό το έτρεχα, χωρίς πρόβλημα για τα ζωντανά. Πάντως δεν είναι ακριβή η Α/Ο.Βγάζει τα λεφτά της σε 6 μήνες πάνω κάτω, οπότε θεωρώ βλακεία το να μην πάρει κάποιος. Αν θες να κάνεις θαλασσινό κατ' αρχήν διάβασε παρα πολύ. Ρώτα ανθρώπους που έχουν, αγόρασε ει δυνατόν όλον τον εξοπλισμό, και μετά ξεκίνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.....,
ποια είναι τα εύκολα κοτάλλια που έχεις? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Actinodiscus sp.
Ricordea floridea Plerogyra sinuosa Clavularia sp. Pavona cactus Οι photo είναι από το web. Αύριο αν μπορέσω θα σου ποστάρω και το ενυδρείο μου. * Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για τα ονόματα, στην ελλάδα οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι πουλάνε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη profitia : 20-06-06 στις 12:22 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ...
![]() Τα κοράλλια είναι πανέμιρφα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() βρηκα πολυ ενδιαφερουσες πληροφορίες!!! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |