|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μολις πηρα εναν μονομαχο και 2 γαριδες για να τα βαλω στο 5λιτρο μου
πριν λιγο που γυρισα σπιτι δεν βρισκω την μια γαριδα Υ.Γ. δεν εχω καπακι επεισης δεν εχω ρυθμισει τις παραμετρους νερου,μπορει αυτο να βλαψει τον μονομαχο? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η γαρίδα σου είναι σίγουρα κάπου έξω και πίνει το ποτό της τέτοια ώρα που είναι. Προλαβαίνεις όμως να βάλεις καπάκι για να μη φύγει και η άλλη. Ο μονομάχος δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το νερό οι γαρίδες όμως...
5 λίτρα δεν είναι πολύ λίγα για 2 γαρίδες και ενα μονομάχο?
|
|||
|
|||
![]()
οποτε να βαλω την γαριδα στο ''μεγαλο''?(54λιτρα,δεν εχει ουτε φυτα ουτε τπτ αλλα ειναι στρωμενο κανονικα)
πηδουν οι γαριδες?(ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΠΕΙΓΩΝ καπάκι διότι θα βρείς τον Μονομάχο σου αποξηραμένο...... Ασε που βασικά ο μονομάχος μπορεί να μην δεχθεί ούτε γαρίδα στο ενυδρείο που τον φιλοξενεί. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
επειδη εχω κρεμαστο φως ,πως θα συνδιασω και καπακι και φως?
καμια παντετουλα κανεις? επισης ο μονομαχος μου δεν ειναι ζωηρος,καθεται ακινητος,κινειται αργα,τι μπορει να φταιει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για τον Μονομάχο σου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μονομαχος crowntail
τον εβαλα σημερα εχω μεσα στο ενυδρειακι κερατοφυλλο(πολυ) θερμοκρασια 26βαθμοι αμμωνια καθολου οπως και νιτρωδη τα νιτρικα θα κατεβουν αλλα δεν ξερω ακομα ποσο ειναι ph και kh πηρα τεστ της sera και δεν τα εκανα ακομα(ειναι λιγο δυσκολα, θα εεπαιρνα tropiv marin αλλα λογω τιμης...αστα να πανε!) παιδια βοηθεια !!!!!!! ο μονομαχος ειναι ΧΑΛΙΑ κολλαει η ουρα του στο φιλτρο δεν κινειται,θα τον χασω ως το πρωι -ειμαι σιγουρος ειναι πανεμορος κιολας! τι να κανω? να τον βαλω στο μεγαλο? μια ιδεα και οσο πιο γρηγορα γινεται! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 11-04-07 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προσαρμογή του έκανες?
Τρώει ?
|
|||
|
|||
![]()
εκανα προσαρμογη
του βαζω αλλα εκεινη την στιγμη δεν τρωει,τωρα αμα το τρωει μετα δεν ξερω σημερα το πρωι βρηκα φυσαλιδες στο τζαμι η φωλια ειναι αυτη? τι μπορω να κανω για να δω τηνκανονικη συμπεριφορα του? γενικα τι ψαρια ειναι?πως συμπεριφερονται βλεποντας τον ιδιοκτητη τους? πληροφοριες μπορει να μου δωσει καποιος? κινοθνται γρηγοραη αργα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexinio : 12-04-07 στις 08:55 |
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι crowntail
πως θα του διαμορφωσω τις καταλληλες συνθηκες? οι φυσαλιδες ειναι πραγματικα πολλες μεχρι τωρα εχω ρυθμισει την θερμοκρασια στους 26 βαθμους σε ενα βιβλιο που εχω δεν λεει ουτε σκληροτητα οθτε οξθτητα νερου τι να κανω για το καλυτερο του? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι, καπάκι είναι απαράιτητο (μπορείς να κάνεις μία τρύπα στο πλαστικό καπάκι και να βάλεις διαφανές πλαστικό, ή να φτιάξεις ένα από διαφανές υλικό, πατέντα δλδ). Μην το αφήσεις έτσι γιατί θα τον βρεις εκτος.
Μήπως το φίλτρο είναι πολύ δυνατό (για να ρουφάει την ουρά του και να κολλάει...)???. Σε 5λιτρα, το φίλτρο δημιουργεί μεγάλη ροή που στρεσσάρει το ψάρι. Θα σου πρότεινα να μην βάλεις καθόλου φίλτρο και να κάνεις πιο συχνές αλλαγές νερού (κάθε 3-4 μέρες με νερό ίδιας θερμοκρασίας και αποχλωριωμένο). Τις γαρίδες(α) καλύτερα να τις βγάλεις γιατί μπορεί να τις φάει... Το ότι έχει κάνει φωλιά είναι καλό πάντως ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πηρα τουλι και θα κανω πατεντα για καπακι
κανει αναταραχη η εξοδος του φιλτρου και εκανα κατι δικα μου και μειωσα την ροη τωρα δεν μοθ αρεσει καωολου το νερο να μην εχει ροη και κινηση για αυτο τον λογο δεν θελω να βγαλω το φιλτρο ασε που δεν εχω το χρονο για αλλαγες η μαλλον φωλια του χαλασε απο την ροη αλλα τωρα ειναι μειωμενη αλλα κατα τα αλλα τον βλεπω χαλια ειναι φυσιολογικο να μενει ξαπλωμενος στην αμμο? καθεται αναμεσα στα φυτα ακινητος πολλες φορες δεν θελω να τον χασω!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να τον έχει εξουθενώσει η ροη του φίλτρου!
|
||||
|
||||
![]()
Βιαστικός είσαι το συνηθίζουν αυτό οπως και να κάθονται σε μια γωνιά στην επιφάνεια
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μακαρι να εχετε δικιο και να μην παθει τπτ
γιατι εχω ξαναχασει αλλον ενα μονομαχο μετρανε οι παραμετροι νερου τοσο πολυ σε αυτα τα ψαρια? παντως το ολο στησιμο του ενυδρειου ειναι οτι πρεπει για αυτον θα ανεβασω και φωτογραφιες |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γαρίδες τελικά τι έγιναν?
|
|||
|
|||
![]()
η μια οπως ειχες πει ...για ποτο(πηδηξε εξω εννοω)
και την αλλη την μετεφερα στο 54 λιτρο θα αφησω εκει μονο τον μονομαχο-βασιλιας θα ειναι! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με τις γαριδες | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-12-06 23:50 |
γαριδες αμανο | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-07-06 19:56 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |