|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΒΑΚΤΙΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΩΣΙΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΚΤΙΡΙΔΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ???
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |
Λιπασμα στο στρωσιμο? | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-02-06 00:57 |
Λιγη βοηθεια παρακαλω | iki28 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 28-01-06 22:59 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |