|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() χω μια μικρή απορία σχετικά με το υποστρωμα... είναι ανάγκη να βάζουμε κάθε φορά...?στο ενυδρείο μου εγώ δεν εχω βάλει τόσο ώστε να γεμίσει όλο το ενυδρείο, και έχω σκοπό να το κάνω φυτεμένο... Αν βάζω συχνά λίπασμα και ταμπλέτες θα υπάρχει πρόβλημα.??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα πρέπει να βρεις ούτως η άλλος την ρουτίνα με τα λιπάσματα!
|
||||
|
||||
![]()
Αρα το υπόστρωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρταται, απο το τι θες να κανεις...
Δηαλαδη, σε ενα βαρια φυτεμενο ενυδρειο, οπου οι ριζες των φυτων ειναι πολλες και η μια κοντα στην αλλη ειναι λιγο δυσκολο να βαζεις ταμπλετες. Ειναι αναγκαιο ομως οταν το υποστρωμα θα εχει χασει τις ιδιοτητες του ως πηγη σιδηρου... Σε μια περιπτωση σαν αυτη το υποστρωμα θα κανει τη δουλεια του για λιγο καιρο χωρις να σκοτιζεσαι για τη λιπανση των ριζων... Αν κρινεις ομως τα αποτελεσματα και συγκρινεις την τιμη, συμφερει να βαλεις υποστρωμα στηνοντας ενα καινουριο ενυδρειο... Μιλαμε παντα για τα "απλα" υποστρωματα του εμποριου που εχουν μικρη διαρκεια ζωης. Υπαρχουν βεβαια και αλλα (βλεπε λατεριτης) που διαρκουν για πολυ πολυ περισσοτερο, αλλα προυποθετουν και τη γνωση του χομπιστα στον πολεμο εναντια στην αλγη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Λιπάσματα πάλι της JBL: Τhe 7 balls, florapoll, ferropoll 24, ferrotabs και θα βάζω σε καθε αλαγή νερου... Είναι καλά για την λιπανση των φυτών? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προτείνω πιο συχνή λίπανση και μικρότερες δόσεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
πχ: κάθε 4 μέρες?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα έχω προβλήματα άλγης??
![]() Η ποσότητα θα είναι λίγη, έτσι??
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γιατί η ανεμώνες θεωρούνται τόσο δύσκολες ? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 12-03-07 01:13 |
τόσο σκάψιμο πια? | crazyio | Malawi | 12 | 22-08-06 14:18 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Corydoras - Είναι τελικά τόσο ευαίσθητα ; | george | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 23-09-05 21:56 |
Co2...Απαραιτητο...? | Fighter | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 14-01-05 23:16 |