|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια βδομάδα περίπου που όταν συνδέομαι, πρώτη σελίδα μου δείχνει τα θέματα τις 13-3-07.Για να διαβάσω τα καινούρια ή τα σημερινά πρέπει να πάω στο τέλος που λέει "Που θέλετε να πάμε;" , να διαλέξω κατηγορία και να μπω.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ή κάτι δεν κ'ανω καλά;
Θανάσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anasios : 22-03-07 στις 15:43 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει, ας περιμένουμε να το δει ο Sir Σωτήρης που θα στο εξηγήσει σίγουρα σε απλή html. LoL
YΓ Θα έρθεις στην συνάντηση το σάββατο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Για να γίνω πιο κατανοητός, αφού κάνω σύνδεση κανονικά όταν για παράδειγμα θέλω να ανόίξω τις μικρές αγγελίες ανοίγει στην τελευταία αγγελία στις 13 του μηνός.Εν τω μεταξύ δίπλα γράφει τον τίτλο της σημερινής, αλλά για να την εμφανίσω πρέπει να πάω κάτω.
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησες να πατήσεις το σημείωση όλων σαν διαβασμένα μήπως γίνει κάτι ? είναι κάτω κάτω στην αρχική σελίδα ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |
προβλημα με r/o | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 24-10-04 02:34 |