|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ειδα την κατασκευη του μαστρογαυρου
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm αποφασισα να φτιαξω κι εγω ενα ενυδρειο. Σκεφτικα να αξιοποιησω ενα κοματι της βασης του πρωτου ενυδρειου 120λιτ. Εκοψα τα τζαμια τα κολλησα και τωρα βρισκομαι στην φαση (3 ημερες για να στεγνωσει). Θα μου εβγαινε πιο φθηνα αν επαιρνα ενα ετοιμο αλλα ηθελα τις συγκεκριμενες διαστασεις και πιστευω οτι οταν κατασκευαζεις κατι μονος σου σου δινει μεγαλητερη ικανοποιηση. Ερωτηση Οταν εκοψα τα τζαμια εκοψα και κοντρες αλλα επειδη ειναι μικρες οι διαστασεις του ενυδρειου (48χ30χ32,περιπου 40λιτ) θελω να ρωτησω ανα ειναι απαραιτητο να μπουν οι κοντρες πανω-κατω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY εσωτερικό φίλτρο στο νεο ενυδρειο | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 16-01-07 22:37 |
DIY ενυδρειο | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-01-07 13:39 |
Diy Uv | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 17-11-05 17:09 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |