|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας,
Είπα να σας δείξω φωτό από μερικά από τα γατόψαρά μου... Ο Hemiancistrus subviridis μου....βγαίνει έξω μόνο όταν είμαι μόνο εγώ στο δωμάτιο και κανένας άλλος... ![]() Ο Panaque L190 ''llanos'' μου... μερικούς μήνες πρίν στα 10 και κάτι εκατοστά... ...και όταν τον πήρα 2.5χρόνια πριν στα 3-4 εκατοστά... Ο αρσενικός μου Leporacanthicus L240 ενώ τον χαιδεύω...(η μόνη καλή φωτό που έχω από αυτόν...) ![]() Ο αρσενικός μου Rineloricaria eigenmanni... Και μια πιο κοντινή...(δεν εμφανίζεται καλά ως img) http://www.planetcatfish.com/images/...genmanni/3.jpg To Platydoras costatus μου στα 7-8 εκ. 1 χρόνο αφού το αγόρασα,5.5χρόνια πριν...το πρώτο μου γατόψαρο και δεύτερο ψάρι μου γενικώς... ![]() Αυτά είναι μερικά από τα γατόψαρά μου...φωτό και από τα υπόλοιπα θα σας δείξω σύντομα... ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 23-04-07 στις 17:34 |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ρε κωστή ....πολύ όμορφα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα όλα!!! Τελικά έχει δίκιο ο Mark Twain (που τον έχω σε υπόληψη σαν συγγραφέα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που σας αρέσουν!
![]() ![]() Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Platydoras costatus ? Αυτό πόσο έχει γίνει τώρα Κώστα?
|
||||
|
||||
![]()
Δε ξέρω να σου πω με σιγουριά...Έχω 2 χρόνια να το δω έξω καθώς το ενυδρείο που το έχω δεν είναι στο σπίτι και επομένως δεν κάθομαι συχνά να το δώ βράδυ...Τελευταία φορά που το είδα ήταν πάνω από 16εκ. κάπου γύρω στα 16-19εκ...
|
|||
|
|||
![]()
ΤΑ ΓΑΤΟΨΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε κωστα πολυ ομορφα τα ψαρακια σου .......το πλατυντορας πολυ ομορφο ψαρι αλλα δεν το χαιρεσαι καθολου ....ησυχος ησυχος αυστηρα βραδινος τυπος....μπραβο σου
|
||||
|
||||
![]()
τα ψάρια όμορφα και μπράβο.......τις γάτες δεν είδα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια
![]() Το Platydoras αν έχεις χρόνο και κάθεσαι να το παρατηρείς και το περιμένεις,μαθαίνει και βγαίνει γρήγορα έξω μόλις ταίσεις...Αν όμως δεν κάθεσαι να το περιμένεις πολλές φορές...δεν το ξαναβλέπεις... Υ.Γ.:Δεν διαθέτω γάτες.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |