|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα guppie σε ενδιαφέρουσα και σκέπτομαι να το αφήσω να γεννήσει μέσα στο μεγάλο ενυδρείο και να μην το χωρίσω. Η ερώτησή μου είναι πως και με τι μπορώ να ταΐζω τα μικρά, έτσι ώστε να μην εκτίθενται και γίνουν φαγητό για τα μεγαλύτερα ψάρια και έτσι ΅ώστε να προλαβαίνουν να τρώνε. Είναι η πρώτη μου γέννα!!
Από φυτά έχω: Vallisneriaspiralis ''Tiger'', Egeriadensa, Hygrophiladifformis, Cabombacaroliniana, Alternantherareineckii ''roseafolia'' ('Pink'), λίγο Lilaeopsisbrasiliensis, και ένα τύχο με Singaporemossπου ακόμα δεν έχει αποτελέσματα. Από Ψάρια έχω: 2 χρυσόψαρα τα οποία θα αποχωριστώ σύντομα, 1 αρσενικό Guppie, 2 θηλυκά Guppies, ένα pleco, 8 applesnails, 3 JaponicaShrimps. Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ | pani | Greek Aquarist's Boards | 4 | 26-09-06 22:44 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |