|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας
Ξέρει κάποιος να μου πει ποια όσμωση είναι η καλύτερη από τις παρακάτω *AQUA SAFE 100GPD MAXIMUS REVERSE OSMOSIS WATER FILTER *REVERSE OSMOSIS AQUARIUM WATER FILTER RO500(120GPD) *MWS AQUARIUM REVERSE OSMOSIS WATER 190LT MEMBRA Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω εδω και 6 μηνες εχω την MWS απο το e-bay και ειναι μια χαρα.80ευρω με τα μεταφορικα.σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες αλλα ανεβαινει το κοστος. τις αλλες δεν τις ξερω οποτε δε λεω τιποτα |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε αλλά πήρα ήδη τη δεύτερη.
|
|
||||
|
||||
![]()
απο που και ποσο? και σε ποσες μερες ηρθε? ετσι για να ξερουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου φίλε,
Η ρ.ο. κοστίζει 85,89 μαζί με τα μεταφορικά από το ebay αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμη. |
|
||||
|
||||
![]()
οταν ερθει χτυπα ενα μυνημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη,ήρθε πριν μια βδομάδα αλλά ξέχασα να σου το γράψω.Καθηστέρησε
τόσο γιατί η μεταφορική δεν μπορούσε να με βρεί και το είχαν ξαναστείλει στην Αθήνα. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε καλα γεμμισματα.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσφορά - Αντίστροφη όσμωση και ανταλλακτικά | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 218 | 10-02-07 16:59 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |