|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παρουσιάζω τελικά και εγώ με την σειρά μου το 43άρι μου..
Υπόστρωμα Sera depot Χαλαζιακό χαλίκι 2 ρίζες mopani Φόντο μαύρο ματ χαρτόνι Θερμοστάτης Hydor 50W Φίλτρο εξωτερικό EHEIM 2213 (σφουγγάρια,syporax,υαλοβάμβακας) Φυτά Vallisneria nana Elodea densa Cryptocoryne nevellii Cryptocoryne lucens Hygrophilia polysperma Anubias nana “mini” Ceratophyllum demersum Ψάρια 8 Neon tetra 6 Rasbora heteromorpha (αρλεκίνοι) 2 Corydoras Panda Μετρήσεις Αμμωνία … 0 Νιτρώδη … 0 Νιτρικά … 12,5 ΡΗ ….. 7,5 kH … 7 gH … 9 Λίπανση Μια φορά την εβδομάδα Φωτισμός 1 λάμπα 15 watt Daylight Osram με ανακλαστήρα 8 ώρες (αυξάνω ανά εβδομάδα 30 λεπτά) 1 λάμπα 15 watt Sylvania Grolux με ανακλαστήρα 4 ώρες (καθότι καινούρια) Θερμοκρασία 25 βαθμοί Αν στα παραπάνω δείτε κάτι στραβό μη βαράτε.. Κάντε τις παρατηρήσεις σας.... Διορθώνομαι ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 26-10-06 13:28 |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |