|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και το δικό μου ενυδρειάκι:
Πληροφορίες Διαστάσεις:60x25x35 Όγκος:52λ. Κατηγορία: κοινωνικό φυτεμένο Φυτά:2 xAnnubias,1 x Ceratophyllum demersum Ψάρια / ¶λλα είδη:10 x neon,3 x corydoras albino,2 x corydoras aeneus, 2 x ramirezi Διακοσμητικά υλικά:2 x ξύλα, πολύ ψιλή άμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:2 λάμπες φθορίου 2 x 15w Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες την ημέρα (17.00-03.00 με χρονοδιακόπτη) Φιλτράρισμα: εξωτερικό «μαμά» Θερμοστάτης: 50wElite (αναμένεται ένας jager) Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:6,4 Γενική σκληρότητα (GH):>7d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3d Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού: κάθε Κυριακή Θερμοκρασία:26 βαθμούς ¶λλες πληροφορίες: ψηφιακό θερμόμετρο,2 x λάμπες νέον πράσινες Φωτογραφίες:Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν έχω καταλάβει πως. ![]() ![]() ![]() ![]() Για κοιταξτε αυτό, τι μπορώ να βελτιώσω? πως σας φαίνεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-02-07 στις 20:34 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|