|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω καποια τζαμια 3αρια........σκεφτομαι να κανω ενα 45χ30χ35 ενυδρειακι.
με κοντρες κ τα σχετικα,θα αντεξει? θα ηθελα τη γνωμη σας. ευχαριστω προκαταβολικα. |
|
|||
|
|||
![]()
-Θα σου προτεινα να δεις κι αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ολα αυτα κ σε ευχαριστω.αλλα πολυ υπερβολικα.
αν καταλαβα καλα μου προτεινει 6αρια τζαμια για τη συγκεκριμενη γυαλα. δηλαδη το ηδη υπαρχων ενυδρειο μου που ειναι 120λιτρα κ ειναι με 5αρια τζαμια γι αυτους τους τυπους ειναι εγκλημα. καμια αλλη προταση,εμπειρικα ισως....? |
|
||||
|
||||
![]()
Το καινουριο μου 40 λιτρο (35*30*40), εχει 4αρια τζαμια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία νομίζω ότι θα είσαι πολύ οριακά.
Αν τα έχεις πάντως τα τζάμια μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις. Και για να καταλάβεις αν είναι εντάξει, μόλις το γεμίσεις με νερό, δες αν τα τζάμια κάνουν ορατή καμπύλη. Αν όχι είσαι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Το γέμισμα σε εξωτερικό χώρο ε!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
3αρια τζαμια ειναι πολυ πολυ λεπτα.....Μην σκεφτεσαι μονο να αντεχουν το νερο , που μαλλον θα το αντεξουν αλλα σκεψου να αντεξουν και σε διαφορα μικροχτυπηματα ωστε να μην εχεις αναγουλες.....
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ.λεω να κανω μια δοκιμη,εστω για να περναει η ωρα.
αν ειναι ενταξει θα σας ενημερωσω. ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για "κόντρες" του ενυδρείου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρακαλω τα φωτα σας | panousojet | Δίσκοι | 5 | 23-11-06 14:58 |
Λιγο τα φωτα σας παρακαλω | AlexanderTheGr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 14-10-06 12:12 |
ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ARTEMIA...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! | GIWRGOS | Bettas | 2 | 15-03-05 21:27 |
Τα φωτα σας παρακαλω! | stratosgeo | Ζωοτόκα | 18 | 05-02-05 18:53 |
Παρακαλω τα φωτα σας | hejo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-04 18:04 |