|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους , σας παρουσιάζω ξανα το ενυδρείο μου το οποίο το έχω αλλάξει τελείως απο ότι το είχα.Πείτε μου την γνωμη σας ......
Είναι 200 λίτρα και του έχω 2 φίλτρα eheim 2213.Τα ψαράκια που κατοικούν είναι τα εξής : 2 male +1 female Metriaclima pyrsonotos 2 male +3 female Labidochromis Caeruleus 1 male + 1female Melanochromis Cyaenorhabdos 1male + 1 female Pseudotropheus Crabro |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |