|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Έχω πάρει ένα ενυδρείο cayman 80 όπως έχω ξαναναφέρει. Δεν το έχω στήσει ακομά και επείδη σκέφτομαι κάποια στιγμή να βάλω και φυτά μου είπαν ότι θα χρειαστώ και ένα υποστρωμα. Βρήκα λοιπόν σε ένα site το AMTRA laterite granules 250 γρ. Λέει ότι είναι λατερίτης σε πολύ ψηλή κοκομετρία και ότι το αναμειγνυεις 3 περίπου λίτρα βρεγμένο χαλίκι και από επάνω στρώνω το υπόλοιπο χαλίκι για όλο το ενυδρείο και αυτό αρκεί για ενυδρείο μέχρι 120lt. Είναι κάλο για να το πάρω ή καλύτερα να το ψάξω περισσότερο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω πάρει της Sera το floredepot! Έχω ακούσει πως είναι καλό, ένα άλλο επίσης πολύ καλό και δυνατό υπόστρωμα είναι της seachem το flourite.Τόρα δε ξέρω ακριβώς πόση ποσότητα θα χρειαστείς για 80 λίτρα, αυτό κειμένεται και απο την επιφάνεια του ενυδρείου σου...
Ας ακούσουμε και μερικές άλλες απόψεις!
Δημήτρης Aquarium can constitute high aesthetic and internal calm product ! ![]() http://www.zoofilia.gr/newsletters/stopviolence.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GhostShip : 06-02-07 στις 23:20 |
|
||||
|
||||
![]()
Εφ'οσον ειναι λατεριτης (γιατι το συγκεκριμενο προϊον δεν το γνωριζω) ειναι μια χαρα. Εξασφαλισε μονο οτι θα καλυφθει απο ενα ικανου παχους υποστρωμα, γιατι (και με τις μελλοντικες μεταφυτευσεις) δεν θελουμε να ανεβει ο λατεριτης στην επιφανεια του υποστρωματος....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 26-09-06 17:53 |
Καθαρό υπόστρωμα..... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-05-06 16:28 |
υπόστρωμα | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 17-12-05 19:28 |
Τι υπόστρωμα έχω | laskarino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 03-04-05 01:20 |
Σχετικά με το υπόστρωμα | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-03-05 16:38 |