|
|
||||
|
||||
![]()
Φωτο απο το καινουργειο μου reefaki!!!!,
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα ψαρια βλεπω για 90 λιτρα
![]() Επισης βαλε κανενα ''εγχρωμο'' κοραλι ...ισως να φταινε και οι φωτο αλλα το ενυδρειο ειναι πολυ ''καφε'' ![]() Καλη συνεχεια αλλα θελει καποιες αλλαγες αλλιως ΙΜΟ δεν θα ''κρατηθει'' για πολυ καιρο... |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφο φαίνεται!
Πες μας όμως περισσότερες λεπτομέρειες για το reefάκι σου. Και αν μπορείς, τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερη ανάλυση για να φαίνονται καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω το ειδα απο κοντα
![]() ![]() ειναι πολυ ομορφο ![]() μπραβο στελιο |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά ψάρια ,πολύ φορτίο. Το έχεις παρακάνει και φυσικά δεν θα σου βγει σε καλό .
Πάνω από ένα είδος clown ,ο νεμο θα είναι ο πρώτος χαμένος ,νικητής μαλών αυτός στην πρώτη φωτογραφεία. Το Pseudocolochirus violaceus( sea apple ) είναι βόμβα που μπορεί να σκοτώσει τα πάντα στο ενυδρείο σου αν ενοχληθεί. Είδα δυο ανεμώνες η κάνω λάθος ?Αν τέρμα αριστερά είναι ανεμώνη είναι ασπρισμένη και θέλεις φροντίδα αν είναι διαφορετική από την μπροστινή πάλι θα έχεις πρόβλημα . Έχει και αλλά …. |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως πολυ ομορφο αλλα ριψοκινδυνο.Ποσο καιρο το εχεις ετσι φιλε μου?
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακι μου περιπου 2 μηνες.
Και να απαντησω στον φιλο μου τον Obelix(Reifen) οτι η αριστερα anemone ειναι μπλε ,παει μια χαρα και δεν ειναι ασπρισμενη.Σε γενικες γραμμες ολα κυλουν τελεια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
Κενό σύστημα 90L.ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-11-05 20:32 |
mano's reef | manosdr | Reef | 45 | 06-06-05 15:20 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-04 19:55 |