|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετό καιρό υπομονής επιτέλους έβαλα και εγώ ψάρια στο ενυδρείο μου. Εγώ έχω βάλει 8 νέον (τα 6 μπήκαν σήμερα), 2 τιγράκια, μία χήρα έναν ινδιάνο και έναν γλύφτη.
Μου έδωσαν στο Pet Shop ταμπλέτες της Sera (Sera Premium γράφει η ετικέτα) και μου είπαν 2 την ημέρα. Οι οδηγίες λένε μόνο ότι τις κολλάς στο τζάμι και λιώνουν μόνες τους. Δεν αναφέρουν τίποτα για ποσότητα ή αντιστοιχία σε ψάρια. Το κακό είναι βλέπω στο βυθό υπολείμματα από τις ταμπλέτες αυτές. Τελικά πόσες πρέπει να τους ρίξω; Μήπως να τους ρίξω μισή την ημέρα; Ανακάτεψα λίγο το χαλίκι και μου σηκώθηκαν οι τρίχες από τα σωματίδια που κολυμπούσαν. Ξέρω ότι υπάρχει και άλλο νήμα για τάισμα αλλά μιας και είναι γενικό είπα να μην το επιβαρύνω με το ειδικό μου θέμα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταιριάζουν τα ψάρια που έχω βάλει στο ενυδρείο μου? | Vangelis77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-07 15:47 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |
120lt είναι καλό για τα ψάρια μου | Vegeta | Malawi | 7 | 02-11-04 17:43 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |