|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, μετά το palludarium κατάφερα και βρήκα χρόνο να πάω μέχρι τον Ερμή (όχι τον πλανήτη
![]() ![]() ![]() Τέλος έβγαλα και τις μπουμπουλήθρες, όπως είπατε. Αυτά και περιμένω σχόλια, να ξέρετε πάντως (και ιδίως ο φίλος γαύρος) πως άλλες πέτρες δεν χωράνε ![]() ΥΓ> Το κοχύλι το άφησα γιατί το ένα από τα melanochromis το έχει κάνει σπίτι του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα γιωργο εισαι οκ!βελτιωθηκε και αισθητικα και για τα ψαρια πιστευω!
Υ.Γπετρες παντα χωρανε και αλλες το δικο μου εγινε σαν καλαθι του ερμη!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως την αριστερη μερια την βλεπω και ολο νομιζω οτι θα αρχισουν να πεφτουν οι πετρες. Μοιαζουν να ειναι στον αερα....
Αν εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα, τοτε οκ... |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ συμμετρικα τα δυο βραχοσυμπλεγματα σε υψος και ογκο.Και η ανουμπια στη σεντρα δειχνει καπως...Για τις πετρες...μαλλον η Βικυ τις διαλεξε!!!Οι πετρες αριστερα οντως φερνουν κατι απο Πιζα!Αν δεν εισαι σιγουρος,εχε κουβαδες ετοιμους...Παντως και ενα γκρουπακι red zebra θα προσθετε χρωματικη ποικιλια.Κελυφοδιαιτο mbuna...σπανιο ειδος!
Υ.Γ.Καιρο εχει να φανει ο γαυρος!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κινδυνεύουν να πέσουν, φαίνονται λίγο ετοιμόρροπες αλλά τα φαινόμενα απατούν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rss feeder update ... | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 0 | 06-12-06 10:57 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Reef 300 | george_grat | Reef | 17 | 24-05-06 19:28 |
MCH update | polleni | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 01-03-04 02:34 |