|
||||
|
||||
![]()
σημερα ειδα τα μωρακια...
ενα τριο απο 2 αρσνικα και 1 θυληκο, ηρθαν στο ενυδρειο μου απο την γεννα του Gaia, πριν εναμιση μηνα. Η ηλικια τους ειναι περιπου 6 μηνων. εδω και μια εβδομαδα παρατηρω την θυληκια να χτυπα ανελεητα τους περαστικους, και να εχει παρει τα εντονα κιτρινομαυρα χρωματα της μητροτητας! Σημερα τα εβγαλε βολτα πανω στα φυλλα της νυμφεα και τα φωτογραφισα. Θα σας τα δειξω αυριο. Το νερο βρυσης Θεσσαλονικης, με αλλαγες που δεν ειναι και πολυ ευλαβικες.και ενα εντονο κλαδεμα το σαββατο δεν πτοησαν τη μαμα και τα κρατησε μαζεμενα!Δεν το περιμενα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μωρά Ν.anomala με C.japonica | gaia | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 18-04-06 18:38 |
Αναγνωριση ψαριου [Nanacara anomala] | gaia | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 08-05-05 19:24 |
Η 1η ΓΕΝΝΑ | Filippos | Ζωοτόκα | 15 | 30-04-04 10:11 |
Αρωστο Nanacara | Obelix(Reifen) | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 29-04-04 08:59 |
nanacara anomala-Σημίτης! | tasos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 04-05-03 23:11 |