|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κατ'αρχην καλησπερα,
σημερα σε ενα πετ σοπ που πηγα ειδα μια ομαδα ψαριων τα οποια δεν ειχα ξαναδει ποτε. Εχουν προβοσκιδα , ειναι ησυχα, εχουν ενα τριγωνικο ραχιαιο πτερυγιο, ειναι μαυρα κυριως, και ο καταστηματαρχης μου τα ειπε ελεφαντακια. Γνωριζετε τιποτα για αυτα; Εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα τιποτα. Εχετε πληροφοριες γιατι μου αρεσαν πολυ; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ήσυχο είναι πάντα σχετικό. Είναι αρκετά δύσκολο ψάρι, νυκτόβιο και απαιτητικό στην τροφή του, θέλει αρκετό χώρο και καλές και σταθερές συνθήκες νερού. Είναι αρκετά δύσκολο για αρχάριο. Αν το επιχειρήσεις ρίξε πριν πολύ διάβασμα αναφορικά με τις ανάγκες του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κατάφερα να βρω κάποια πληροφορία οταν εψαξα το ονομα στο google περι διατροφης κλπ. Έχετε καποιο link ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να είναι και αυτό
http://aquaworld.netfirms.com/Other/...s_petersii.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά συγκρίνοντας τα δύο λινκ μιλάνε για το ίδιο ψάρι. Έυχαριστώ παντως, το δεύτερο με βοήθησε αρκετά. Γενικά πάντως αυτό το ψάρι μου δίνει την εντύπωση οτι δεν πρέπει να είναι και πολύ διαδεδομένο, ούτε να υπάρχει μεγάλη εμπειρία στη φροντίδα του..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harilaos : 17-12-06 στις 11:10 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαρι ειναι αυτο? | captain21 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 10-09-06 14:09 |
αγνωστο γατοψαρο | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 28-01-05 02:09 |
ψαρι καθαριστης | dioninje | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 28-02-04 02:51 |
τι να κανω με αυτο το ψαρι? | 525 | Δίσκοι | 10 | 10-02-04 00:43 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |