|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι!
Για όσους δεν ξέρουν το ιστορικό μου θα επαναλάβω ότι έχω διάφορα ενυδρεία εδώ και 10 χρόνια αλλά πρόσφατα ανακάλυψα το φόρουμ και είμαι σαν τον τυφλό που βρήκε το φως του ![]() Έχω ένα ενυδρείο 280 λ που μέχρι πρότινος είχα μέσα της Παναγιάς τα μάτια ![]() ![]() 1 aulonacara hansbaenschi 1 cyrtocara moorii 1 metriaclima estherae 1 cyphotilapia frontosa (θηλυκό) 2 μικρά (μάλλον αρσενικό-θηλυκό) διασταύρωση του ανωτέρω metriaclima estherae με pseudotropheus demasoni 3 μικρά ps. demasoni (1 αρσενικό 2 θηλυκά) επίσης έχω 6 pleco (σαν πολλά μου φαίνονται ![]() Το νερό που έχω στο ενυδρείο έχει τις ακόλουθες τιμές: Αμμωνία 0 NO2 0 NO3 0.80 PH 8.0 KH 4 GH 10 Αρχίζω λοιπόν τις ερωτήσεις: Μπορώ να βάλω μερικά ψαράκια ακόμα? Σκεφτόμουν να ζευγαρώσω όσα είναι αζευγάρωτα και τέρμα. Επίσης όπως είπα οι plecos μου φαίνονται πολλοί για το ενυδρείο μου,να βγάλω κάποιους? Ποιοι ταιριάζουν καλύτερα με τα ψαράκια που έχω? Είναι δύσκολο να μάθω τι είδη pleco έχω, είναι πολύ μπερδεμένη η ταξινόμησή τους ![]() Επειδή μου αρέσουν τα φυτά θα ήθελα να προσθέσω μερικά έχω ήδη 2 crinum thaianum 2 ντοματιές (έτσι μου τις είπαν στο ενυδρείο) και 2 πλατύφυλλα φυτά που δεν ξέρω τι είναι....διάβασα βέβαια ότι στο φυσικό τους περιβάλλον οι κιχλίδες malawi βλέπουν φυτά μόνο σε φωτογραφία ![]() Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο να απαντήσουν! Βοηθείστε να μπώ στον ίσιο δρόμο!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη frits : 13-12-06 στις 17:33 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φώτα σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 6 | 10-02-06 23:41 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |
Είδη κιχλίδων στο ενυδρείο μου. Αναζήτηση νέων ... | tropheus | Malawi | 2 | 14-07-04 04:50 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |
Τα Φώτα σας παρακαλώ!!! | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 14-03-04 01:13 |