|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΟΙ
![]() Εξακολουθω να μην μπορω να συνδεσω τον ρελε δυο επαφων 12 βολτ. Το προβλημα μου ειναι οτι η ηλεκτροβανα δεν ανοιγει, η καλυτερα το φλοτερ μεσα στο ενυδρειο ,δινει την αντιθετη εντολη απο αυτη που θελω. Δηλαδη εγω θελω το φλοτερ να δινει εντολη στο ρελε να κλεινει την ηλεκτροβανα ,την ροη του νερου και εκεινο την ανοιγει. Μιλαμε για πολυ πλυμηρα. επισυναπτω σχεδιο του ρελε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 30-03-07 20:04 |
Φελλος για χρηση στο ενυδρειο. | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-10-04 07:02 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |
Γεμισμα με μικρες (και οχι...υγρες..) απωλειες!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-02-03 23:30 |