|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου σας το ειχα παρουσιασει παλιοτερα,δειτε τις αλλαγες που εχω κανει και πειτε μου τη γνωμη σας.
Τα ψαρια προς το παρον ειναι 1 L.caerulus (M),1 cobalt zebra (F) και 3M.lombardoi (1M+2F) και σκοπευω να παρω Ps.zebra red 1M+3F ή αν βρω αρσενικο cobalt zebra και θηλυκα caerulus(γνησια γιατι πολλα υβριδια κυκλοφορουν τωρα τελευταια στη Θεσ/νικη) |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια ακομα φωτο που μου αρεσε πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έβαζες και άμμο αντί για χαλίκι, ακόμη καλύτερα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικα μου αρεσει πολυ!!! (για τα ψαρια βεβαια αν ταιριαζουν δεν γνωριζω...)
ποσα λιτρα ειναι??? |
|
||||
|
||||
![]()
Mitso ευχαριστω πολυ το ενυδρειο ειναι 200l μικτα
Apostoli εχεις δικιο για την αμμο, αλλα δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να κανω την αλλαγη γιατι θα ειναι μεγαλη φασαρια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
200 λτ νομίζω οτι είναι λίγα τα ψάρια που έχεις...
|
|||
|
|||
![]()
...μου αρεσουν πλυ οι πετρες σου
2 μεγαλα δοχεια τα ψαρια εκει (με θερμοστατη αεραντλια και τα φιλτρα αν γινετε) καλο πλυσιμο στην νεα και εισαι ετοιμος μετα απο 2-3 ωριτσες. Το εκανα πριν 3 εβδομαδες σε 400 φυτεμενο ![]() ![]() καντο και σιγουρα τα ψαρακια σου θα το εκτιμησουνε αφου θα εχουν κατι να ασχολουνται και να περνανε την ωρα τους!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Συμφωνεις ή να κοιταξω και τιποτα αλλο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειναι πολλα τα 5 ψαρια που εχω γιαυτα τα λυτρα και δεν μπορω να βαλω αλλα 4;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην κοιτας τωρα που ακομα ειναι μικρα. Πολυ συντομα θα μεγαλωσουν και τοτε θα εχεις προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά . Οτι πεις εσυ...
|
|
||||
|
||||
![]()
απο σπηλιές καλά πας ...
για την άμμο συμφωνώ και εγώ πως πρέπει να κάνεις την παληκαριά ... προσωπικά δεν μου άρεσε η ξέμπαρκη πέτρα μες την μέση που εχεις πάνω στο χαλίκι .. όπως επίσης και η παρουσία του ξύλου δεν είναι οτι πιο "φυσικό" εκει μέσα ... ![]() Κατα τα άλλα είναι πολύ όμορφο και η άλγη που έχουν πιάσει οι πέτρες το κανουν ακόμα πιο φυσικό .... όσο για τα ψαράκια .... στα είπε ο Τάκης ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή στα 200 λίτρα πόσα malawi zebra μπορω να έχω???? ![]() ![]() ![]() Γιατι αν είναι να έχω 200 λιτρα για 2 ψάρια νομίζω δεν αξίζει ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγες..... | GFON | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-02-06 09:19 |
Ph και αλλαγες νερου | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-12-05 20:50 |
αλλαγες νερου σε καινουργιο θαλασσινο | chrisstam | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 17-01-05 01:05 |