|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχθές είχα φτάσει τα 666 μηνύματα (και μάλιστα το σχολίασα χιουμοριστικά) και σήμερα βλέπω οτι έχουν σβηστεί 5 μηνύματα μου έτσι ώστε να φτάσουν στα 661!!! γιατί έγινε αυτό? δεν προσέβαλα κανέναν ούτε έγραψα κάτι άσχημο. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί δεν θυμάμαι καλά καλά αν έιχα γράψει κάτι που θα ήθελα να μείνει ή να απαντηθεί
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως τα μηνύματα που σου σβήστηκαν ήταν σε κάποιες αγγελίες? Το έχω πάθει και εγώ. Όταν σβηστεί η αγγελία, ταυτόχρονα σβήνονται και τα μηνύματα που έχεις γράψει σε αυτήν.
|
|
||||
|
||||
![]()
ηρεμησε, για τη σωτηρια της ψυχης σου γινονται ολα, για το καλο σου........
εγω μολις φτασω τα 665 post, θα αλλαξω username και παλι απ΄την αρχη..................
|
||||
|
||||
![]()
αν σβήστηκε η αγγελία με το γατάκι θα σβήστηκαν όντως κάποια μηνύματα, όμως είδα οτι λείπουν μηνύματα μου από χθεσινό ποστ για ηλεκτρονικό aquascaping...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αφορουσαν διακινηση υλικου με δικαιωματα χρησης, παρακαμπτωντας τα για αυτο.θεωρηθηκε σωστο να σβηστουν.οχι για καποιο αλλο λογο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
α κατάλαβα... η ζωγραφιά και το θέμα με το cd... ok ευχαριστώ Μιχάλη θυμήθηκα τώρα, δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα...
![]() και είναι η 2η φορά που γράφω το εξακοσιοστό εξικοστό έκτο μήνυμα666 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 26-09-06 στις 23:56 |
|
||||
|
||||
![]()
Επισης το επι παντος επιστητου καθαριζεται συχνα... οπότε τρωει διαφορα η μαρμαγκα...
Γιαυτο χαλαρώστε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αααα.... σβήστηκαν κι άλλα, μου φαίνεται μόλις φτάνω τα 666 μηνύματα πέφτει λογοκρισία
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα πρεπει να λείπουν καμιά 40ριά
|
|
|||
|
|||
![]()
Σβυστηκαν καμμια 200-300ρια θεματα απο το παντος επιστητου, οποτε μην το παιρνετε προσωπικα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,οχι προεδρα....τι προσωπικα τωρα και.χαζομαρες...αφου τα 2/3 των σβησμενων του επιστητου, δικα μου ηταν.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα που σβήστικαν 23 τί να πώ?Τώρα το είδα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έφτασα ατα 400 και ξαφνικά πήγα πίσω στα 385....
Δεν ξέρω πιος τα διαγράφει αλλά καλά θα ήταν να μας ειδοπιουσε πρώτα........ ![]() Υ.Γ: Τι ρόλο παίζουν τα μυνήματα...?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() όσο για τα μηνύματα δεν τα σβήνουν επιλεκτικά (εκτος αν γράφουν "χοντράδες" ..) ολόκληρα threads σβήνονται και παπαλα.....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανένα σοβαρό άτομο ο αριθμός μηνυμάτων που έχει το κάθε μέλος του φόρουμ.
Η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των λεγομένων του καθενός δεν κρίνεται από τον αριθμό των μηνυμάτων του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για το ρόλο των μηνυματων σημασια δεν εχει ο αριθμος αλλά η ουσία, ειδικότερα οταν είναι πειρατικής προέλευσης.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 29-09-06 στις 02:01 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ...δημοσια καθαιρεση στην κεντρικη πλατεια μπροστα στη σημαια και τετοια πραγματα . |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
A εντάξει......
![]() Δηλ. για να καταλάβω όσα πιο πολλά έχεις τόσο το καλύτερο...?
|
|||
|
|||
![]()
Οπως ειπαν καμμια δεκαρια πιο πανω, οχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν παίζει ρόλο πόσα μηνύματα έχεις γράψει μέχρι τώρα, δεν σημαίνει τίποτα. Σβήνονται μηνύματα συνήθως από παλιά ποστ του "επι παντός επιστητού" που πιάνουν τσάμπα χώρο και μηνύματα που είναι προσβλητικά ή έχουν να κάνουν με πνευματικά διακαιώματα ή είναι άσχετα με το βασικό ποστ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν θα γίνει διαγωνισμός για το ποιός θα έχει τα περισσότερα posts θα ειδοποιηθούμε όλοι μας ... ![]() Εξ΄άλλου τι σημασία έχει αν κάποιος έχει 40 ή 600 Post ? καμία ...
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ντε....Μην κάνεις έτσι.......!!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χριστοφορε, γινε λιγο πιο εγκρατης και στα εκατονταδες μηνυματα που δεν λενε τιποτα, και στις εκφρασεις σου, και στον τροπο που φερεσαι. Τελευταια προειδοποιηση - στην επομενη θα σε κοψω και μην ερχεσαι μετα να ρωτησεις γιατι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς του κλέφτη........
Πρέπει να προσέξω περισότερο..... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|