|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχοντας ηρεμήσει από τότε που παραχώρησα το 400λιτρο ενυδρείο μου, έχω αρχίσει να σκέφτομαι μία νέα, λιγότερο απαιτητική προσπάθεια και σε πολύ λιγότερα λίτρα.
Έτσι σκέφτομαι να στήσω ένα ενυδρειάκι 50-60 λίτρων το πολύ, με ένα εσωτερικό φίλτρο (ή κρεμαστό), με παροχή Co2 και αναλογία >0.7 w/lt καθώς σκέφτομαι να γίνει φυτεμένο. 1) Τι είδος ψαριού θα μπορούσα να φιλοξενήσω (ρωτάω γιατί ήμουν κολλημένος με τους δίσκους); Σκέφτομαι ή ένα κοπαδάκι tetra ή ένα ζευγάρι νανοκιχλίδες. 2) Υπάρχει κάποιο σύστημα φωτισμού που να στηρίζεται στο γυαλί του ενυδρείου; 3) Έχετε κάποιο καλό μοντέλο εσωτερικού (ή κρεμαστού) φίλτρου να προτείνετε (κατά προτίμηση eheim); Θέοφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις P.M.
Φιλικά, Caverman... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου πρέπει να είσαι απο τους ελαχιστους που απο 400άρι έκανες υποβάθμιση σε λιγότερα λίτρα ..... και ποσα ε ? 50-60 ...
ξέρεις ποσοι θα θέλαμε τα πρώην 400 λίτρα σου ? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι είμαι από τους πολύ ελάχιστους
![]() ![]() Το 400άρι είχε πολύ τρέξιμο... και ο χρόνος περιορισμένος. Αλήθεια, μπορώ να βάλω σε 60 λίτρα ένα ζευγάρι δίσκους; ![]() ![]() ![]() Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω γιατί πιστεύω πως το 400άρι θα είχε λιγότερο τρέξιμο απο το μικρό ?
γενικά πρέπει να ισχύει ο κανόνας πως όσο μεγαλύτερο ενυδρείο τόσο λιγότερες υποχρεώσεις (ενυδρειακές πάντα)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |