|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κάποιος να μου πει τι είδος είναι ο κύριος/κυρία? Είναι σχεδόν 12εκ. Βρισκόταν για αρκετό καιρό σε 160 λίτρα και από όταν μπήκε σε 250 μεγάλωσε ταχύτατα. Γεγονός που με τρομάζει λίγο σε σχέση με το τελικό του μέγεθος
![]() ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα, αυτο ειναι το Glyptopterichthys gibbiceps
http://www.tsamisaquarium.com/Selide.../Gibbiceps.htm δυστυχως ολοι ετσι την πατανε στην αρχη..με αυτο το ψαρι... ![]() ![]() ![]() την πατησα και γω, γιαυτο στο λεω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο pleco σου είναι Liposarcus pardalis και όχι Glyptoperichthys gibbiceps.
|
||||
|
||||
![]()
παω πασο κωστη αν εισαι σιγουρος, απλα οι γραμμες στο σωμα του pleco του xotikouli μου φαινονται διαφορετικες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι 100% σίγουρος για το οτι είναι Liposarcus pardalis.Και όσον αφορά τα σχέδια του ψαριού,δες αυτήν την φωτό και θα αλλάξεις γνώμη.Επίσης ο τόνος των χρωμάτων σε αυτό το είδος διαφέρει αρκετά και από ψάρι σε ψάρι αλλά και ανάλογα με τη διάθεση και το περιβάλλον του ψαριού.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Όσο για το καημένο το τερατάκι που πουλήθηκε σαν μικρόσωμο (και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι η πρώτη φορά ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση - Help | nickall13 | Malawi | 0 | 24-01-06 00:13 |
Αναγνώριση Ψαριών... | Markos | Mη Reefsafe | 0 | 04-10-04 04:59 |
Αναγνώριση ψαριών. | PLUTON | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-08-04 23:24 |