|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγορασα ενα σ. Trochus του έκανα προσαρμογή 1.5-2 ωρες το έβαλα μεσα και αυτό άρχισε αμεσως να τρώει άλγη και να κινειται. Όμως εδώ και δυο μερες ειναι ακινητο (αλλα ζωντανό) τι έχει;;Είναι φυσιολογικό;;
![]() Επιπροσθέτως ειναι φυσιολογικό να τρωμάζει όταν κλίνουν τα φώτα;; ![]() ή μου έχει τύχει ενα ιδιόρυθμο σαλιγκάρι;;( ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 19-09-06 στις 18:53 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
..περίεργα πράγματα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες Θανάση.
Το που οφείλεται όμως είναι μπερδεμένη ιστορία. Τα σαλιγκάρια –έστω και αν δεν τους φαίνεται- είναι πολύ ευαίσθητα ζώα. Και στο θέμα της προσαρμογής, αλλά και στις σωστές συνθήκες νερού. Δεν θα ανεχτούν νερό με υψηλό ΝΟ3. Τώρα το δικό σου, μπορεί να έχει πάθει κάτι και δυστυχώς να ψοφήσει. Οι τιμές σου είναι καλές? Μπορεί βέβαια έτσι να την έχει «βρεί» και να συνεχίσει μετά από λίγο. Αλλά μάλλον το πρώτο παίζει….
|
||||
|
||||
![]()
...στο δικο μου ενυδρειο , οποιο σαλιγκαρι σταθμευσε καπου για κανα 2 μερες , ηταν και το τελευταιο πραγμα που εκανε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νο3 γυρω στα 10 mg/l(ppm) No2 κάτω απο 1 mg/l(ppm) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα!!! Το αποκλείω αυτό. Τα σαλιγκάρια «γυρνάνε» και την ημέρα.
Πρόσεξε λίγο τις τιμές σου…. Δεν είναι και καλές ε?
|
||||
|
||||
![]()
Και τώρα τι να κάνω;;
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 21-09-06 στις 21:24 |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως τα τιναξε τα πεταλα...????ετσι δειχνει......
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ,καθώς
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
θυμησε μου τη γενικη σου σκληροτητα........
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν την έκανε ..... μάλλον φταίνε τα της αμωνίας δεν τα πάει καλά : http://www.liveaquaria.com/product/p...pcatid=564&N=0 (δες και εδώ). |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω θωμα μου για τη σφαλιαρα...........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο σου δεν έχει στρώσσει ακόμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονή λοιπόν μέχρι να φτιάξουν οι τιμές σου. Έχεις χρόνο μετά….
|
||||
|
||||
![]()
Αλήθεια ποσο χρονο ακόμα θα χριαστει για να στρώσει;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα.
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πόσο βράχο έχεις, τι είδους άμμο, κυκλοφορία κλπ. Και πάλι υπομονή!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είδος Σαλιγκαριού | CENTAUR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-03-05 20:59 |
αναγνώριση σαλιγκαριού ... | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-02-03 21:08 |