|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Κριτες 2000: Karen Randall - Claus Christensen - Kaspar Horst Ελληνικες συμμετοχες: Tolis Ketselidis (aka Tolis) , Athens Greece - 3η θεση στην κατηγορια Aquatic Garden, large - Σελιδα παρουσιασης συμμετοχης ![]() Κριτες 2001: Karen Randall - Wim van Drongelen - Jeff Kropp - Pim Wilhelm Ελληνικες συμμετοχες: Καμμια ελληνικη συμμετοχη ![]() Κριτες 2002: Roger Miller - Detlef Hupfeld - Chuck Gadd Ελληνικες συμμετοχες: Καμμια ελληνικη συμμετοχη ![]() Κριτες 2003: Karen Randall - Ole Pedersen - George and Karla Booth - Bailin Shaw Ελληνικες συμμετοχες: Καμμια ελληνικη συμμετοχη ![]() Κριτες 2004: Karen Randall - Takashi Amano - Phil Edwards - Ricky Cain Ελληνικες συμμετοχες: Καμμια ελληνικη συμμετοχη ![]() Κριτες 2005: Karen Randall - Carlos Sanchez - Mike Senske - Christian και Marie-Paule Piednor Ελληνικες συμμετοχες: Michael Noukaris (aka MikeNuke), thessaloniki macedonia Greece - συμμετοχη στην κατηγορια Aquatic Garden, medium - Σελιδα παρουσιασης συμμετοχης George Karamitsios (aka Gaia), Thessaloniki Macedonia Greece - 2η θεση στην κατηγορια Aquatic Garden, large - Σελιδα παρουσιασης συμμετοχης Michael Noukaris (aka MikeNuke), thessaloniki macedonia Greece - συμμετοχη στην κατηγορια Biotope Aquascape - Σελιδα παρουσιασης συμμετοχης ![]() Κριτες 2006: Karen Randall - George Lo - Ole Pedersen - Luis Navarro Ελληνικες συμμετοχες: Gas Lazarou (aka Klaz), thessaloniki macedonia-greece greece - συμμετοχη στην κατηγορια Aquatic Garden, x-large - Σελιδα παρουσιασης συμμετοχης(χωρις φωτο) Leonidas Maragkakis (aka leonm), Chania Crete Greece - συμμετοχη στην κατηγορια Aquatic Garden, x-large - Σελιδα παρουσιασης συμμετοχης ![]() Κριτες 2008: Karen Randall - Takashi Amano - George Farmer - Bob Vivian Ελληνικες συμμετοχες: Χαράλαμπος Τσοκάς - Αθήνα - 2η θεση στην κατηγορια Biotope Aquascape Σελιδα παρουσιασης συμμετοχης
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 19-11-08 στις 12:05 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|