|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι πανω κατω ειναι το ενυδρειο που σκεφτομαι να κανω....
οχι αμεσα βεβαια... εν καιρο... θελει μελετη ακομα... Θα ειναι "χωρισμα" στη σαλονικουζινα. Τη σισηροκατασκευη θα την αναλαβει επαγγελματιας σιδερας. Ολα τα υπολοιπα... θα γινουν απο τα χερακια μου... και τον πεθερο (κυρο γραναζη) Για το ενυδρειο.. ειδικα θα χρειαστω τη βοηθεια καποιου εμπειρου... αφου δε σκαμπαζω. Ολα τα υλικα..(φιλτρα-θερμοστατες....) σκεφτομαι να τα παραγγειλω απο εξω για μειωση κοστους. Οι κατοικοι ειναι πολλοι υποψηφιοι .. θα μου επιτρεψεται να μην πω τπτ.. ακομα αλλα απο διαβασμα εδω κατι τετιο θα ηταν ιδανικο... 2 εξωτερικα φιλτρα.... 2 θερμοστατες.... ελπιζω να βρω τροπο να τα κρυψω ολα.. ο λογος που το δειχνω ειναι να μου πειτε να εχω ξεχασει κατι..ως προς το στησιμο... κατι χοντρο..... αν η αρχικη μου σκεψη δηλ. ειναι εντελως λαθος...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ τα μεγεθη....
νομιζω ουτε και ο εξοπλισμος δεν εχει σχεση με αυτα που χρειαζομαι... απο αποψη φιλοσοφιας στησιματος ενδιαφερον.... θα μελετηθει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ είναι, ότι θα έχεις πολύ δύσκολα πρόσβαση στο ενυδρείο για τις δουλειές που χρειάζεται.
Ιδανικό είναι να μπορείς να φτάνεις σε όλα τα σημειά του ενυδρείου , εύκολα.
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο θα σε ενδιέφερε.Είναι περίπου σαν αυτο που θες να κανεις.
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13504 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τωρα που βλεπω καλυτερα τις φωτο .. καταλαβαινω γιατι δεν εχω δει πουθενα το ειδος του ενυδρειου που "εφτιαξα".... μαλλον το ξεχναω.... ![]() ![]() ωραια κατεβαινει και το κοστος..... αμεσως αμεσως.... ενα 30% στην "κατασκευη" σκελετου και ξυλου. Παράθεση:
![]() ![]() στη πορεια θα σου ζητησω πληροφορειες για το "Φιλτρο:Ιδιοκατασκευη Sump 45lit" αλλα οταν ερθει η ωρα..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oποτε θες συναδερφε!Το δικο μου δουλευει εδω και 1 μηνα αψογα με το συγκεκριμενο σαμπ...Εδω ειμαστε.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην απελπιζεσαι τοσο ευκολα...... Το σχεδιο σου ειναι καλο απλα θελει μερικες βελτιωσεις απο αποψη λειτουργικοτητας..... Φυσικα η λυση με τα συρταρωτα τζαμια ειναι εκτος πραγματικοτητας....... Αυτο που μπορεις να κανεις και για να εχεις ομορφο αλλα και λειτουργικο αποτελεσμα ειναι να χαμηλωσεις το συνολικο υψος απο τα 2 μετρα και να φτιαξεις ενα καπακι με περιμετρικο τελαρο που θα ανοιγει με 2 κατα μηκος φυλλα απο πανω......Η λυση του πλαινου ντουλαπιου για να κρυβεις σωληνες καλωδια κλπ ειναι πολυ καλη απλα θα πρεπει να υπολογισεις οτι εκεινο το πλαινο τζαμι θα πρεπει να ειναι χαμηλοτερο απο τα υπολοιπο ωστε να εχεις εισοδο στο ενυδρειο...... Τα φωτιστικα μπορεις να τα βιδωσεις με ανακλαστηρες πανω στο καπακι οποτε οταν ανοιγεις το καπακι να εχεις καθαρο ανοιγμα και χωρο να δουλευεις.....
δες εδω http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=10373
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμα...... ΤΟ φως φτανει και παραφθανει..... Αλλωστε αν το χωρισεις κατα μηκος σε 2 κομματια το καπακι και βαλεις απο μια λαμπα στο καθε κομματι, οταν ανοιγεις το ενα φυλλο το αλλο θα ειναι κλειστο και θα φωτιζει........
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|