|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας,
![]() εδω και πολυ καιρο παρατηρώ πάνω στα φύλλα των φυτών μου μικρές τρυπίτσες,κομμένα φύλλα και χειρότερα κατεστραμένα φυτά με σαπισμένες ρίζες.Εχω δει μικρά μικρά σαλιγκαράκια με στρογγυλό σχήμα και χρωμα κόκκινο και ένα άλλο είδος με τριγωνικό σχήμα και χρώμα μαύρο με λίγο καφέ.Μου είπαν ότι είναι άκακα αλλά πιστευω πως αυτά ευθύνονται για τις ζημίες πάνω στα φυτά μου. Ζητώ την βοήθεια σας, ![]() φιλικά Χ.Χ. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και φυτεμένο | koko | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-04-05 14:05 |
Τα kribensis τρώνε σαλιγκάρια ;;; | Fonamstel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 09-09-04 10:47 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |
S.O.S. Άρρωστο Kribensis | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:17 |