|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μερικές ερωτησούλες.
1) Έχω το rio180 και σκέφτομαι να αντικαταστήσω το εσωτερικό του φίλτρο με ένα εξωτερικό της eheim. Πιστεύετε πως το 2215 είναι υπερβολή (η eheim το δίνει για 350 λίτρα!). Μήπως να προτιμήσω το 2213 που είναι πιο κοντά στο ενυδρείο μου στα 250 λίτρα? 2) Επίσης μήπως μπορείτε να μου πείτε αν τα συγκεκριμένα φίλτρα περιέχουν και τα υλικά καθαρισμού (filter media) ή αν πρέπει να τα αγοράσω ξεχωριστά? 3) Ξέρετε αν είναι θωρυβώδη? Το ενυδρείο παρόλο που δεν είναι στο υπνοδωμάτιο, είναι στο επόμενο δωμάτιο. Για παράδειγμα, το εσωτερικό φίλτρο ούτε που το καταλαβαίνω από θόρυβο, παρόλο που το έχω ξεσκέπαστο λόγω ύπαρξης λαμπών t5. Τα εξωτερικά φίλτρα κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |