|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλήσπέρα,
αγόρασα πρόσφατα 2 φυτά τα οποία έτσι όπως τα βλέπω εγώ έχω την εντύπωση οτι είναι limnophila aquatica το #1, ενώ το #2 limnophila sessiliflora όπως τα δείχνω στη πρώτη φώτο. δεν είμαι όμως σίγουρος και θα ήθελα την βοήθεια όποιου μπορεί να τα αναγνωρίσει με σιγουριά. 2ον έχω ένα πρόβλημα με το φυτό #2, όπως φαίνεται στην τελευταία φώτο τα φύλλα μόλις παλιώσουν λίγο καφετίζουν.προς το παρόν χρησιμοποιώ λιπάσματα seachem: flourish, iron και potassium, μικρότερες ποσότητες από αυτές που αναγράφουν περίπου στο μισό. πoιο είναι το πρόβλημα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 14-04-06 στις 15:32 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση σπάνιου-μοναδικού φυτού...! (Lobelia cardinalis) | filoxenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-12-05 16:02 |
Αναγνώριση φυτού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-09-05 10:33 |
Αναγνώριση φυτού και πρόβληματα | manick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-04-05 09:27 |
Πρόβλημα στην ανάπτυξη φυτού | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-06-03 15:37 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |