|
||||
|
||||
![]()
Από το περασμένο Σάββατο έβαλα ψάρια και φυτά στο καινούριο μου 60άρι ενυδρείο και όλα δείχνουν καλώς, κάνοντας εμένα τον νέο να παίρνω θάρρος για την συνέχεια....
6 otos kai 2 corys έδειχναν μια χαρά ευτυχισμένα... Ωσπου είχα την φαεινή ιδέα να προσθέσω ένα θηλυκό ετοιμόγεννο guppy... θεωρώντας ότι όλα αυτά τα είδη είναι γενικά φιλήσυχα και δεν θα έχω προβλήματα... Από την στιγμή που μπήκε όμως το guppy στο ενυδρείο επικράτησε μια φοβερή αναστάτωση, μια τρεχάλα ένα πηγαινε-ελα των ψαριών και μάλιστα σε κάποια στιγμή το guppy σαν να πήγε να "τσιμπήσει" στα πλευρά το ένα cory!!! Πανικοβλήθηκα και αμέσως έβαλα να ετοιμάσω το ενυδρείο 15 λίτρων εκτακτης ανάγκης για να απομονώσω το guppy μέχρι να δω τί γίνεται... Σήμερα το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα δω τι παίζεται και θα πράξω ανάλογα... Πιστεύετε ότι το guppy θα έχει πρόβλημα με τα γατόψαρα ή είναι πλά θέμα προσαρμογής του ενυδρείου στο νέο κάτοικο? Μήπως φταίει ότι το guppy περιμένει να γεννήσει? Αν υποθέσουμε ότι φεύγει το guppy τί άλλο μπορεί να μπει μαζί με τα γατόψαρα ώστε να έχω ένα όμορφο ενυδρείο με κάποια ποικιλία ειδών? Μην ξεχνάτε ότι τα 60 λίτρα δεν νομίζω ότι αφήνουν πολλές επιλογές... Περιμένω ιδέες! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο guppy... | Zisis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-12-06 20:26 |
Guppy | proo1 | Ζωοτόκα | 3 | 21-07-06 23:44 |
Γατόψαρα σε χαμηλές θερμοκρασίες? | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 28-01-05 19:11 |
Γατόψαρα...... | Husky_Jim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 28-12-04 14:55 |