|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες, επιστρέφοντας από τριήμερο παρατήρησα λίγο περίεργη τη συμπεριφορά του μονομάχου μου. Έδειχνε να ταράζεται με το παραμικρό (αν και εδώ που τα λέμε τον ξύπνησα στις 12 το βράδυ) και ανέπνεε από την επιφάνεια αέρα τον οποίο έβγαζε από τα βράγχια. Επίσης νομίζω ότι από το κεφάλι μέχρι την κοιλιά του ήταν κάπως πιο άχρωμος από το κανονικό - αν και δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Πάντως το να αναπνέει με αυτόν τον τρόπο είναι φυσιολογικό;
Λεπτομέρειες για το ενυδρείο: http://www.greekaquarist.com/vb/show...F1%E5%DF%EF%F5 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Πιθανό πρόβλημα στο ξεκίνημα | jimbardis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 01-10-05 09:09 |
Πρόβλημα με το Ceratofyllum | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-12-04 01:06 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |