|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είμαι και εγώ,
και με σχετική καθυστέρηση σας παρουσιάζω ένα "εύκολο" 80λιτρο (που όμως δεν θα μπορούσα να στήσω χωρίς τα χιλιάδες post που βρήκα εδώ ![]() 80L καθαρά Φωτισμός: 0,5W/l για 11 ώρες/ημέρα ( 2x20W daylight ) Φίλτρο: Eheim 2213 (μπλέ σφουγγάρι, υαλοβάμβακας) & ένα μικρό εσωτερικό 200l/h. θερμαντήρας: Eξωτερικός Hydor στους 24 C. Ψύξη: ανεμιστήρας 12cm συνδεμένος στον διακόπτη φωτισμού. Υπόστρωμα (JBL) και λεπτό χαλίκι 0,5-1,5 mm. Πλαστικό μαύρο background (που σύντομα θα αλάξει με μαύρο ματ χαρτόνι) Μετρήσεις (υγρά τεστ sera & JBL) : PH : 7,3 (μεταξύ 7,2 και 7,4) GH : 10 KH : 8 NH3/4: 0 NO2 : 0 NO3 : 5 Αλλαγές: 40% ανά εβδομάδα. Λίπανση: όχι ακόμη μιας και το ενυδρείο είναι σχεδόν δύο μηνών. Κάτοικοι: 4Χ otocinclus vittatus 4x otocinclus arnoldi 1x parotocinlus (μάλλον jimi) ....προσωρινά 5 μωρά γκάπυ με την απαραίτητη riccia να επιπλέει στην επιφάνεια... Με δεδομένο ότι θα ήθελα να κρατηθεί "χαμηλών απαιτήσεων" θα ήθελα τα σχόλια και τις προτάσεις σας ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
Το δικό μου mini! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 02-06-04 07:05 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |