|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!
Στην αποθήκη έχω τζάμια 5mm και λέω να φτιάξω ένα ενυδρείο. Το μήκος του τζαμιού είναι 0,90 οπότε μήκος ενυδρείου πάει μέχρι εκεί. Και η ερώτηση είναι: μέχρι πόσα λίτρα μπορώ να πάω με ασφάλεια (λογικά και με κόντρες)? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εργοστασιακα 100*40*50 (μ-π-υ) με 5αρι συχνα δεν εχουν ουτε κοντρες..Οποτε 90*40*50 ή 90*50*50(καλυτερα) με πανω κατω κοντρες ειναι μια χαρα..για μεγαλυτερο υψος θα χρησιμοποιουσα παχυτερο τζαμι.
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σκέφτομαι το ενυδρείο να γίνει εκεί γύρω στα 120 λίτρα. Οπότε 90x40x35 η 90x35x40. Σε αυτές τις διαστάσεις προτείνεις κόντρες? Με μόνο κάτω θα είμαι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Me 35 υψος πανω κοντρες δεν ειναι απαραιτητες αν και μια στη μεση καλο θα ναι..Κατω εγω θα εβαζα και για ψυχολογικους λογους..
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσα λίτρα χρειάζονται επιτέλους... οι δίσκοι; | Diskus fan | Δίσκοι | 26 | 18-06-16 19:38 |
Πόσα λίτρα για guppy | salloon | Ζωοτόκα | 23 | 06-04-12 13:47 |
πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο μου ??? | menios09 | Γλυκό νερό - Γενικά | 38 | 07-09-09 15:20 |
πόσα λίτρα sump ανά λίτρο ενυδρείου? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 25-02-07 16:29 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |