|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
για αρκετα εμπειρους η ακολουθει ερωτηση περι kh και gh.εχω ενα μετρητη με μπαταριες(μαυρου χρωματος)δε θυμαμαι τη μαρκα του που μετρα ph,σκληροτητα και αγωγιμοτητα.δεν ξερω αν αυτη η σκληροτητα που μετρα ειναι η ολικη ή η ανθρακικη ή καποιος μεσος ορος ισως.η ενδειξη για το νερο της βρυσης ειναι 14.7.εχω μετρησει και ενα μπουκαλι απιονισμενο νερο rex και μου δειχνει σχεδον μηδεν.ποιο ομως ειναι μηδεν το kh ή το gh???στην περιπτωση που θελω να αναπαραγω αγγελοψαρα με προσθηκη απιονισμενου νερου για να κατεβασω την σκληροτητα και την φτασω στο 5 ή το 6 που να ξερω ποιες απο τις δυο ειναι αυτη που μου χρειαζεται για την αναπαραγωγη?λεμε πως το kh ειναι σχεδον παντα μικροτερο απο το gh,αλλα οπως εχω διαβασει μπορει να συμβει και το αντιθετο.και το ρωταω για να αποφυγω το εξης΄μην τυχον κατεβει το gh στο 6 και το kh στο 2-3 και δεν μπορω να το δω.παρακαλω για την εμπειρη απαντηση σας!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ | SOCRATIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 13-12-04 23:22 |
περι φιλτραρισματος | ksaderfos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-10-04 19:54 |
ΕΡΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙ PUFFER | TAN | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 13 | 02-09-03 18:42 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |